Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

«Φαρσοκωμωδία Πορφύρη» καταγγέλλει η αντιπολίτευση του Θέρμου

κατάλογοςΣτη χθεσινή ανακοίνωση της παράταξης του δημάρχου Θέρμου Θ. Πορφύρη απαντά με καυστικό τρόπο σήμερα η αντιπολίτευση του δήμου.     «Δεν έχουμε πλέον καμία αμφιβολία για το πού το πάει ο κ. Πορφύρης» σημειώνει αναφέροντας αναλυτικά:

 

«ΕΝΩΤΙΚΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

               Ξετυλίγεται σιγά-σιγά το κουβάρι της φαρσοκωμωδίας που παίζεται στο Θέρμο από τη μεριά του Δημάρχου κ. Πορφύρη, και φέρει το εύηχο όνομα «συναίνεση». Θα πρέπει, μάλιστα, να επιστρατευτούν και γλωσσολόγοι για να επισημάνουν την ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στις λέξεις πρόθεση και απόφαση  και να απαντήσουν στο βασικό ερώτημα: τί εννοεί ο ποιητής;  Μόνο, έτσι , θα μπορούσαν να ερμηνευτούν τα γραφόμενα των ανακοινώσεων του Δημάρχου Θέρμου, που  προτείνει πρόσωπα που θα εγγυηθούν τη συναίνεση  και ενώ τα αποδέχεται  η δημοτική Αντιπολίτευση,  στη συνέχεια, χωρίς να υπάρχει καμιά απόσυρση ή παραίτηση αυτών, ζητάει από την αντιπολίτευση  να κάνει αντιπρόταση για να μην χαθεί, δήθεν, η συναίνεση ,τάσσοντας προθεσμία μιας εβδομάδος με τη μορφή τελεσιγράφου.

     Δεν έχουμε πλέον καμία αμφιβολία για το πού το πάει ο κ. Πορφύρης. Η μέχρι τώρα πολιτεία του, δεν παρέχει κανένα εχέγγυο συναίνεσης και αξιοπιστίας , αφού όλοι οι πολίτες γνωρίζουν τις «σπαρακτικές» του δηλώσεις το βράδυ των προηγούμενων εκλογών και τη δέσμευσή του ότι «για τελευταία φορά ήταν υποψήφιος». Επειδή τα ψέματα, όμως, έχουν κοντά ποδάρια, όπως λέει και ο λαός μας και δεν θα άντεχαν ούτε οι συνεργάτες του, μία ακόμη υπόσχεση ,αφού είχε «δεσμευτεί» και στους ίδιους ότι, στις 31 /12/2013, θα παραιτούνταν από Δήμαρχος και αρχηγός του Συνδυασμού, για να συνεχίσει όποιος θα εκλεγόταν και επειδή ο λόγος του δεν ήταν «συμβόλαιο», όπως κομπάζει στην ανακοίνωσή του, βρήκε άλλο δρόμο, για να επιβάλει την εκ νέου υποψηφιότητά του. Κατασκεύασε το  «λάκκο»  της συναίνεσης, για να ρίξει μέσα την αντιπολίτευση,  αλλά τελικά  πέφτει ο ίδιος .

         Άραγε, με ποιον τρόπο τορπιλίζει τη συναίνεση η αντιπολίτευση, όταν αποδέχεται την πρόταση που διατύπωσε ο Δήμαρχος για τον υποψήφιο της κοινής αποδοχής;

         Γιατί ζητάει αντιπρόταση από την αντιπολίτευση, αφού δεν υπάρχει καμιά απόσυρση ή παραίτηση αυτού που προτείνει;

         Γιατί δεν υλοποιεί, στην αντίθετη περίπτωση, την αντιπρόταση που έκανε  ο δημοτικός του σύμβουλος κ. Κατσαρός ή να αποδεχτεί την αυτοπρόταση  του δικού του δημοτικού συμβούλου κ. Μπαλατσού ως υποψηφίου Δημάρχου;

        Αν, πραγματικά, πιστεύει στη συναίνεση, ας ανακοινώσει την παραίτησή του και όχι την πρόθεσή του από νέα υποψηφιότητά του, αφού τόσο πολύ βιάζεται  και ας υπογράψει μαζί με τη δημοτική του ομάδα  την υποψηφιότητα που προτείνει και αμέσως η αντιπολίτευση θα δώσει τη δική της θετική απάντηση, ο δε αρχηγός της δεσμεύτηκε σε δημόσια έγγραφη αποδοχή του  προταθέντος  ήδη υποψηφίου.

     Αν, λοιπόν, «ο λόγος του Πορφύρη είναι συμβόλαιο», ας τον συνυπογράψει κιόλας με τον αρχηγό της Αντιπολίτευσης. Αλλιώς, ας σταματήσει να εκθέτει πρόσωπα που μπορούν να προσφέρουν  στο Δήμο μας  και τον τιμούν με την επαγγελματική και επιστημονική τους πορεία.

                                                  Θέρμο 8-2-2014

                                   Γραφείο Τύπου «Ενωτικής Δημοτικής Πορείας»

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. ΤΑΚΗΣ

  ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ…… ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ. ΤΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΡΕ ΘΟΔΩΡΕ; ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ;

 2. made by stone

  ΠΑΝΤΩΣ,ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ 5 ΦΟΡΕΣ….ΤΥΧΑΙΟ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

 3. ΤΑΚΗΣ

  ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΧΙ. ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΘΑ ΠΩ ΤΟΥΤΟ. ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ.

 4. ΠΕΡΙΚΛΗΣ

  Μάλλον δε θέλει μόνο ο Πορφύρης να είναι πάλι υποψήφιος. Υπάρχει και κάποιος άλλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.