Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

Φεστιβάλ ΚΝΕ στο Αγρίνιο

Φεστιβάλ ΚΝΕ στο Αγρίνιο
H KNE ανακοινώνει τα εξής αναφορικά με το φεστιβάλ της στο Αγρίνιο:
ΚΝΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΡΙΝΙΟΦέτος το φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή” συμπληρώνει 40 χρόνια μαχητικής παρέμβασης, αγωνιστικής και ασυμβίβαστης πορείας. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ έχουν ήδη περάσει από διάφορες περιοχές του νομού και κορυφώνονται την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη στο Αγρίνιο, στο προαύλιο του Παπαστρατείου Γυμνασίου.
Το φετινό σύνθημα του Φεστιβάλ είναι από την απολογία του Νίκου Μπελογιάννη “Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων “. Συνεχίζουμε!
 Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή είναι μοναδικό, αντέχει στο χρόνο, είναι μια νεολαιίστικη γιορτή, μια αιχμηρή πολιτική και πολιτιστική  πρόταση. Συνδυάζει την πρωτοπόρα και ανατρεπτική πολιτική πρόταση με πολλές μορφές τέχνης, συναυλίες, αφιερώματα, με αθλητικές δραστηριότητες, με συζητήσεις και εκδηλώσεις με τη συμμετοχή του λαού και της νεολαίας.
Καλούμε τη νεολαία και το λαό της περιοχής να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, να διασκεδάσει και να ακούσει από πρώτο χέρι τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ .

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. oeo

  Οι μόνες θέσεις που έχει το κκε είναι οι θέσεις στο τραπέζι με τα σουβλάκια

 2. ταλιμπάν ορθόδοξος

  Μαργαρίτης;;;
  Άντε, με το καλό και Μάκη Χριστοδουλόπουλο!
  Δυστυχώς δε βρίσκεται στη ζωή κι ο Τάκης Καρναβάς…

 3. παρέμβαση

  το μόνο φεστιβάλ που προβαλει τον πολιτισμό μας..γινετε 40 χρόνια συνεχόμενα γιατί ειναι μόνο πετυχιμένο!
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.