Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Φεύγει ο Σταμάτης, ποιος αναλαμβάνει;

Φεύγει ο Σταμάτης, ποιος αναλαμβάνει;

H συνάντηση της δημοτικής ομάδας της Πανδημοτικής Πρωτοβουλία έγινε σήμερα σε ξενοδοχείο του Αγρινίου και από αυτή προέκυψαν δύο συμπεράσματα. Αφενός πως ο νυν επικεφαλής Δημήτρης Σταμάτης θα είναι αυτός που θα ανεξαρτητοποιηθεί αύριο, αφετέρου πως η διαδικασία επιλογής του νέου αρχηγού δεν θα είναι ανέφελη.

Σήμερα ο Δημήτρης Σταμάτης έριξε κατά πολύ τους τόνους και είχε εποικοδομητική στάση ικανοποιώντας τους συμβούλους αποδεχόμενος τελικά να είναι αυτός που θα ανεξαρτητοποιηθεί στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Ωστόσο ο Δ.Σταμάτης πρότεινε ως μεταβατικό επικεφαλής τον σύμβουλο Νίκο Καζαντζή έως ότου γίνουν οι διαδικασίες για την ανάδειξη του διαδόχου του στην παράταξη. Από άλλους συμβούλους υπήρξε πρόταση να είναι μεταβατικός επικεφαλής ο Γρ. Ζήσης (ο ίδιος δεν το επιθυμούσε)  ενώ η σύσκεψη είχε και στιγμές  αντιπαραθέσεων μεταξύ συμβούλων. Υπήρξε πάντως και ένας σύμβουλος που υποστήριξε πως πρέπει να παραμένει αρχηγός ο Σταμάτης.

Διαφαίνεται πως προς το παρόν υπάρχουν διαφορετικές προτάσεις για το νέο αρχηγό και καθώς φαίνεται δύσκολο να συγκλίνουν σε ένα πρόσωπο ,πιθανότατα οι σύμβουλοι να κληθούν να ψηφίσουν .Υπάρχει πάντως η αίσθηση πως μια ενδεχόμενη τέτοια  ψηφοφορία δεν θα κάνει καλό στη συνοχή της Πανδημοτικής για την οποία η μετά Σταμάτη εποχή φαίνεται πως δεν θα είναι εύκολη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.