Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022

Φιέστα Αμφίλοχου, εξάρα Παναιτωλικού

Φιέστα Αμφίλοχου, εξάρα Παναιτωλικού

Ο ένας (Παναιτωλικός) πρωταθλητής στην Football League. O άλλος (Αμφίλοχος) πρωταθλητής στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας! Πάντως στην φιέστα των δεύτερων οι Αγρινιώτες κέρδισαν εύκολα με 6-0!

Για τον Παναιτωλικό τα γκολ πέτυχαν οι Μπελεβώνης (10’), Μπουμάλ (23’), Καραμαλίκης (28’ και 41’), Παλαιολόγος (42’) και Μεταξούλης (53’), ενώ είχαν και δύο δοκάρια σε προσπάθειες του Καραμαλίκη και μία του Μπελεβώνη.

Στο ημίχρονο έγιναν οι απονομές και οι βραβεύσεις, με τον δήμαρχο Αμφιλοχίας Απ. Κοιμήση να απονέμει αναμνηστική πλακέτα στον πρόεδρο του Παναιτωλικού Φ. Κωστούλα και αυτός με την σειρά του μια φανέλα του Παναιτωλικού με τις υπογραφές των παικτών στον πρόεδρο του Αμφίλοχου Γ. Ρούλια,

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Σιαπάτης, Μπαλάφας, Λιανός, Κακαρούνας, Δράκος-Γαλάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Στάμος, Δράκος, Τσιούνης, Μπεκατώρος, Βαϊνάς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μάνθος, Μπαμπάτσικος, Παπανίκος, Κατσιάδας, Μηλιώνης, Γιάχος.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Μπακάκης, Γκόλιας, Ετζενγκέλε, Παλαιολόγος, Δέντσας, Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης, Μπελεβώνης, Καραμαλίκης, Μπουμάλ. Έπαιξαν στην επανάληψη οι: Αγκιλάρ, Κούσης, Σμίλτος, Σαμαράς, Μπούρος, Παπαδόπουλος, Μπερερής, Μεταξούλης, Βούκοβιτς.

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.