Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Aλληλεγγύη των Κατουνιωτών Αθήνας στη δοκιμαζόμενη οικογένεια στο Σπάρτο

Aλληλεγγύη των Κατουνιωτών Αθήνας στη δοκιμαζόμενη οικογένεια στο Σπάρτο

Φιλανθρωπική δράση και αλληλεγγύη του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας στη δοκιμαζόμενη οικογένεια στο Σπάρτο Αμφιλοχίας

Αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας «Φίλιππος ο Ακαρνάν», συνεπής στην υπόσχεση που είχαν δώσει για στήριξη στην οικογένεια στο Σπάρτο Αμφιλοχίας που έχασε την κόρη της και το σπίτι της, επισκέφθηκαν το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013, την χαροκαμένη οικογένεια. 

       Ήταν μια συγκινητική συνάντηση και τα μέλη του Συλλόγου Κατουνιωτών πρόσφεραν μια τηλεόραση plasma 32΄ ιντσών,  ένα πλήρες Υπολογιστή (PC, Οθόνη,  Πληκτρολόγιο κλπ) και  χρηματικό ποσό, δεχόμενοι τις ευχαριστίες της Οικογένειας, για τη μικρή αυτή προσφορά.
        Ο Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας υπόσχεται να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και συνέπεια τις δράσεις που εκφράζουν τις τεράστιες ανάγκες  της οικογένειας που κτυπήθηκε σκληρά από την μοίρα και απευθύνει παράκληση προς τα μέλη, τους φίλους και τους συλλόγους, να βοηθήσουν όπως μπορούν προκειμένου να ανοικοδομήσει το κατεστραμμένο της σπίτι,  με πράγματα που έχει ανάγκη όπως: Υλικά οικοδομών, πλακάκια, καλώδια, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, είδη υγιεινής, χρήματα, κ.α.
       Ας ευχηθούμε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες θα ενθαρρύνουν και θα εμπνεύσουν περισσότερους συμπατριώτες μας σε ανάλογες δράσεις προσφοράς στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.
  Να υπενθυμίσουμε για όσους θέλουν να βοηθήσουν με χρήματα ότι υπάρχει ο παρακάτω  λογαριασμός της οικογένειας στην Εθνική Τράπεζα 321/752545-18
IBAN: GR 1701103210000032175254518
SWIFT (BIC) ETHNGRAA
Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail
fdathanasiou@gmail.com
Όλοι μαζί μπορούμε…..

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.