Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας

Afisa PalaimaxonΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναιτωλικού, ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου και ο Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή και Διαιτητή διοργανώνουν από κοινού φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των Παλαιμάχων του Παναιτωλικού και την ομάδα Διεθνών Επιλέκτων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμοιβόμενων Ποδοσφαιριστών στις 21 Οκτωβρίου και ώρα 15:30, στο Emileonsportcenter.

Η ομάδα των Διεθνών Επιλέκτων θα απαρτίζεται από τους:Αποστολάκη, Νικοπολίδη, Γεωργάτο, Γουλή, Μπασινά, Κατσιαμπή, Καλιντζάκη, Μαραγκό, Σαροβάκο, Φραντζέσκο, Γιαννακόπουλο, Πάντο, Πετρόπουλο , Κατεργιαννάκη, Ξανθόπουλο Γ, Καραϊσαρίδη, Νταπίζα, Τσάρτας και Djordjevic.

Ο σκοπός του αγώνα είναι η οικονομική ενίσχυση ενός πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων του Παναιτωλικού ώστε να μπορέσει να μεταβεί στο εξωτερικό για σοβαρή επέμβαση.

Προπώληση εισιτηρίων στο supermarketΒασιλόπουλος, στο Παναιτώλιο, στο βιλβιοπωλείο Βιβλιοτρόπιο και στο κατάστημα αθλητικών ειδών Μανδέλος Σπορ . Η τιμή είναι 2 €.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.