Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Φιλόδοξος και φέτος ο Α.Ο.Αγρινίου (φωτό-video)

fhjlghl

dghkgkfgk

ssg

Με φιλόδοξους στόχους ρίχνεται  στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ ο Α.Ο. Αγρινίου και μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα, σήμερα έγινε η παρουσίαση ρόστερ και χορηγών. Άξιος πρεσβευτής του Αγρίνιου με εξαιρετική παρουσία πέρυσι ο Α.Ο. θέλει  να επαναλάβει την πορεία του και να έχει τη στήριξη του κόσμου, κάλεσμα στον οποίο απεύθυναν οι άνθρωποι της ομάδας κατά τη λιτή εκδήλωση στο   Butter Boutique που έληξε πριν μία ώρα περίπου.

Φετινός στόχος της διοίκησης είναι να συνεχίσει το περυσινό έργο καθώς πέρυσι τερματίσαμε στην 4η θέση και αν δεν είχαμε χάσει αγώνες στον πόντο θα πηγαίναμε πιο ψηλά. «Φέτος σκοπός είναι να εξασφαλίσουμε νωρίς την παραμονή και αναδείξουμε το μπάσκετ στην πόλη μας. Να καθιερωθούμε στην κατηγορία και γιατί όχι κάτι περισσότερο. ¨Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους αθλητές μας» τόνισε ο πρόεδρος του Α.Ο. Αγρινίου Νεκτάριος Σαπλαούρας. Ευχαρίστησε τους χορηγούς, επαγγελματίες και τοπική αγορά, για τη βοήθεια και απεύθυνε κάλεσμα στην κοινωνία του Αγρινίου να στηρίξει την ομάδα και με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.  Ανέφερε παράλληλα ότι ο δήμαρχος θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του Α.Ο. Αγρινίου.

«Όλοι οι παίκτες προσπαθούμε για το καλύτερο, δουλεύουμε πολύ σκληρά .Εύχομαι να είμαστε υγιέστατοι και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω» ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.
Ο προπονητής Γιάννης Διαμαντάκος  υπογράμμισε πως στόχος παραμένει η εξασφάλιση της παραμονής  στην κατηγορία . «Σημασία έχει τι κάνουμε στο γήπεδο παρά οι δηλώσεις. Έχουμε μια εβδομάδα σκληρής δουλειάς για να είμαστε έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Την ερχόμενη Κυριακή 13/10 ο Α.Ο. φιλοξενείται από την Α.Ε.Πεντέλης ενώ η πρώτη του εμφάνιση στο Αγρίνιο θα είναι την Κυριακή 20/10 απέναντι στον ΑΓΕ Ζακύνθου.

jk;hkljkl

jhkl;;jk;hjk;

jgk;hjk;jhk;

hkl'jk'jkl

gjk;hj;jk;

gjhkghl

gjhk;hl'

ghlhjk;

ghkfk

ghjlghjlhjk;hjk;

ghjlghjl

fkghjl

fhjljk;hjk;

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.