Σάββατο, Μάιος 25, 2019

Φλόγα Αγάπης!

lamp-640x360

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός στη διαρκή προσπάθεια που καταβάλει για την ευαισθητοποίηση των φιλάθλων σε θέματα που αφορούν, τον εθελοντισμό, την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, συμμετέχει σε μια ακόμα δράση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.
Συγκεκριμένα θα ανάψει στο γήπεδό του Παναιτωλικού ο βωμός με τη ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας, στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 18.15).
Στόχος της εκδήλωσης είναι να μεταλαμπαδεύσει μηνύματα αλτρουισμού και προσφοράς ζωής, να μυήσει κάθε υγιή άνθρωπο στο θεσμό της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.
Η Λαμπαδηδρομία ξεκίνησε φέτος από την πόλη της Κοζάνης και συνεχίζει το πανελλήνιο ταξίδι της περνώντας από το Αγρίνιο. Θα καταλήξει στη Λαμία όπου στις 25 Σεπτεμβρίου θα ανάψει ο βωμός και θα διοργανωθεί η 28η Αμφικτιονία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).
Ο Παναιτωλικός καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και να συμμετάσχει στις δράσεις του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.