Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020

Φλόγα Παλαιομάνινας: μήνυμα στον Γαλούνη μέσω απάντησης στον Κουταλιανό!

ΦΛΟΓΑ

Η Φλόγα Παλαιομάνινας με ανακοίνωση της, απαντάει στον προπονητή του Αιόλου Αστακού Μιχάλη Κουταλιανό, ο οποίος δήλωσε προχθές ότι: «Ευελπιστούμε να παίξουμε ένα παιχνίδι στο γήπεδο του Αστακού»!

     Και βέβαια αφού του δίνει συγχαρητήρια για την πορεία του Αίολουεκφράζει τα παράπονα της προς την Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου που εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά, δηλαδή κλειστό γήπεδο συγχρονο στον Αστακό, από την άλλη μεριά όμως η Φλόγα Παλαιομάνινας που είναι κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας, που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του Νομού και πάει για άνοδο στη Γ΄ Εθνική, δεν έχει δικό της γήπεδο και αναγκάζεται να αγωνίζεται εκτός της φυσικής της έδρας.
Αναλυτικά:
     Κύριε Κουταλιανέ, προπονητή του Αίολου Αστακού, συγχαρητήρια για τις νίκες της ομάδας και για τα ρεκόρ που καταρρίπτετε και πάντα επιτυχίες.
     Μην ανησυχείτε θα παίξετε στο γήπεδο σας γιατί έτσι πρέπει οι μεγάλες ομάδες να έχουν γήπεδο δικό τους και όπως είπαμε η δημοτική αρχή θα κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμο.
    Είστε τυχερός κύριε Κουταλιανέ γιατί έχετε αμέριστη υποστήριξη από την δημοτική αρχή. Όπως ξέρετε εμείς (η Φλόγα Παλαιομάνινας) είμαστε μια ομάδα του Ξηρομέρου με μεγάλες επιτυχίες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 5 χρόνια, με πρωταθλήματα και κυπελλούχοι Αιτωλοακαρνανίαςαλλά εμείς είμαστε άτυχοι γιατί ο δήμος Ξηρομέρου, δεν μας αναγνώρισε ποτέ γιατί δεν τους ψηφίσαμε και αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε Δήμο.
    Είστε τυχερός κύριε Κουταλιανέ και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία προσωπική και για τον Αίολο πρωταθλητή»
Με εκτίμηση
ΑΟ ΦΛΟΓΑΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.