Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Φουλάρουν για το ΕΣΠΑ και την Αιτωλοακαρνανία

Φουλάρουν για το ΕΣΠΑ και την Αιτωλοακαρνανία

Η  πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας «φουλάρει» για την όσο πιο γρήγορη αξιοποίηση του ΕΣΠΑ, που αυτήν την περίοδο είναι ίσως ο σημαντικότερος αναπτυξιακός πυλώνας για την χώρα
Μετά την ενημέρωση που έγινε σε επίπεδο Ε.Ε. (από την οποία έλαβε τα εύσημα)η πολιτική ηγεσία, έχει αναλάβει την ενημέρωση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ,ανά Περιφέρεια, και το γραφείο του πρωθυπουργού, είναι σε διαρκή επαφή με το Υπουργείο Ανάπτυξης.
Την Τρίτη, ο Αιτωλοακαρνανας Υφυπουργός Ανάπτυξης Θάνος Μωραΐτης, παρουσία του πρωθυπουργού, ενημέρωσε τους βουλευτές της Μακεδονίας για την πρόοδο του ΕΣΠΑ, τα έργα και τις δράσεις που προωθούνται στο συγκεκριμένο γεωγραφικό διαμέρισμα, και έδωσε αναλυτικές απαντήσεις στις ερωτήσεις και επισημάνσεις των βουλευτών
Η επικοινωνία αυτή θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, αφού το ενδιαφέρον του Γιώργου Παπανδρέου είναι έντονο για την πορεία των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και μάλλον αισθάνεται δικαιωμένος που τη συγκεκριμένη αρμοδιότητα, έχει ο Αιτωλοακαρνάνας Υφυπουργός.
Κινητικότητα υπάρχει όμως και για τα θέματα της Αιτωλοακαρνανίας. Ήδη το πρώτο καλό νέο είναι γεγονός και έχει σχέση με ένα μεγάλο έργο υποδομής για την Τριχωνίδα. Η θετική αξιολόγηση έγινε μετά από την συνεχή και συστηματική προσπάθεια του Θάνου Μωραΐτη σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό. Καλά νέα όμως αναμένονται σύμφωνα με πληροφορίες στη συνέχεια όχι μόνο για το Αγρίνιο αλλά και για όλη την Αιτωλοακαρνανία…Μάλιστα την Τρίτη στο Υπουργείο Ανάπτυξης έγινε και συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου όπου τέθηκαν όλα τα θέματα και οι προτεραιότητες της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.