Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Φουλ των διεργασιών για τα ψηφοδέλτια

Φουλ των διεργασιών για τα ψηφοδέλτια

ΚΑΛΠΕΣ6Πυρετώδεις διεργασίες για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων είναι σε εξέλιξη με τα βλέμματα να στρέφονται στον ΣΥΡΙΖΑ που (δημοκοπικά έστω) έχει το προβάδισμα και εκδηλώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Το βράδυ της Δευτέρας έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο ζωηρή συνέλευση των μελών της οργάνωσης Αγρινίου όπου έγιναν γνωστές αιτήσεις, προτάσεις και αυτοπροτάσεις. Αξιοσημείωτο πως ο Δημήτρης Τραπεζιώτης ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος ενώ έπεσαν στο τραπέζι πολλά ονόματα και  αναμένεται σήμερα Τρίτη η συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής όπου θα ξεκαθαρίσειη εικόνα για τις τελικές προτάσεις προς την επιτροπή της Κουμουνδούρου.
Συζητήσεις και αντιδράσεις προκάλεσε το γεγονός πως προτάθηκαν από οργανώσεις αλλά και στα κεντρικά του κόμματος πολλά πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Μεταξύ αυτών η Κ.Κατσαρή, ο Β . Αντωνόπουλος,  ο Σπύρος Τορουνίδης, ο Άρης Λιαροκάπης  ακόμη και ο πρώην υπουργός  Χρ. Κοκκινοβασίλης. Σημειωτέον πως θεωρείται πλέον δεδομένη η υποψηφιότητα του Γιάννη Κολοβού ενώ από την Οργάνωση Αγρινίου έχουν προταθεί και πολλά άλλα  στελέχη όπως ο Σωτήρης Κοντονάσιος, ο Σταύρος Καμμένος , ο Κώστας Φωτόπουλος,ο Μίλτος Ζαμπάρας, ο Ανδρεάς Καραγγιάννης, ο Κώστας Διαμαντής ενώ συνολικά οι προτάσεις από τις οργανώσεις του Νομού ξεπερνουν τις 25.
Στο νεοδημοκρατικό στρατόπεδο συνωστισμός υποψηφίων δεν … καταγράφεται. Πολλά πρόσωπα που «έπαιζαν» το προηγούμενο διάστημα φέρονται πλέον να μην επιθυμούν τη συμμετοχή στην παρούσα συγκυρία ενώ τις τελευταίες ημέρες έχουν βολιδοσκοπηθεί πολλά στελέχη και πρώην δήμαρχοι. Πολλές επαφές για την κατάρτιση του συνδυασμού κάνει ο Μανώλης Αγγελάκας.
Στο ΠΑΣΟΚ αναμένουν τις κινήσεις Παπανδρέου ελπίζοντας να αναθεωρήσει τις προθέσεις του. Διαμηνύεται πάντως από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού πως δεν κάνει πίσω και στην Αιτωλοακαρνανία οι πληροφορίες φέρνουν ως βέβαιη τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο τουλάχιστον τεσσάρων νεαρών προσώπων που συμμετείχαν στις τελευταίες αλλά και παλαιότερες αυτοδιοικητικές εκλογές σε Αγρίνιο και περιφέρεια.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.