Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, 2020

Φουντώνει η κόντρα Λιμενικού Ταμείου-Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

“Ιδού οι τοπικοί συμβουλάτορες του κ. Αγγελάκα – Να ποιοι στρέφονται κατά των συμφερόντων της πόλης – τους παραδίδουμε στην κρίση της κοινωνίας του Μεσολογγίου – άξιος ο μισθός τους!”. Με αυτή την εισαγωγή η Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας εξέδωσε ανακοίνωση (παραθέτοντας σχετικό έγγραφο)καταγγέλοντας τη στάση του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου. Υποστηρίζει συγκεκριμένα η Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας:  

Την επομένη, δηλαδή 22-2-2013, της επικύρωσης των δημοπρασιών για την παραχώρηση χώρων στο Λιμάνι Μεσολογγίου οι κ.κ. του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου απέστειλαν νέα καταγγελία στον κ. Αγγελάκα, καλώντας τον αφ’ ενός μεν να καταργήσει σύντομα (!) την Λιμενική Επιτροπή Αιτωλ/νίας και αφ’ ετέρου να ακυρώσει κάθε νέα απόπειρα “μπαχαλοποίησης” του Λιμένος!

Παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών του Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής τους επίσημους τοπικούς συμβουλάτορες του κ. Αγγελάκα για να γίνει κατανοητό σε όλους ποιοι στρέφονται ευθέως κατά των συμφερόντων της πόλης με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Άξιος ο μισθός τους!

Η ενδιαφέρουσα συνέχεια κύριοι στις αίθουσες των δικαστηρίων…

Από τη Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.