Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φούντα κατά Κατσανιώτη για “αθέμιτο μιντιακό ανταγωνισμό”

Φούντα κατά Κατσανιώτη για “αθέμιτο μιντιακό ανταγωνισμό”

κατάλογοςΟι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα (Αιτωλοακαρνανίας) και Νίκος Τσούκαλης (Αχαΐας) βάλλουν κατά του υποψήφιου (με τη στήριξη της ΝΔ) περιφερειάρχη Ανδρέα Κατσανιώτη χρεώνοντας του αθέμιτο μιντιακό ανταγωνισμού διότι παραμένει ακόμα στη θέση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Θυμίζουμε πως και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θύμιος Σώκος, που στηρίζεται από τη ΔΗΜ.ΑΡ., κάλεσε τον κ.Κατσανιώτη να παραιτηθεί του αξιώματός του. Αναφέρουν οι κκ.Φούντα και Τσούκαλης:
Ενώ έχουμε μπει για τα καλά στην προεκλογική περίοδο για τις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές, παρατηρούνται φαινόμενα αθέμιτου μιντιακού ανταγωνισμού από συγκεκριμένους υποψηφίους.
Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κατσανιώτης, παραμένει ακόμα στη θέση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σε έναν τομέα δηλαδή ιδιαίτερα νευραλγικό ως προς την επικοινωνιακή προώθηση και διαχείριση της υποψηφιότητάς του, διαμορφώνοντας έτσι μια προφανή ανισορροπία δυνατοτήτων που αφορούν την εκλογική μάχη.
Νόμιμο είναι, ναι, είναι όμως και ηθικό;
Αν και δεν υπάρχει κάποιο τυπικό κώλυμα -και αυτό το γνωρίζουμε- θα περιμέναμε από τον κ. Κατσανιώτη να αναλογιστεί την ευθύνη που έχει αναλάβει, καθώς και τα προβλήματα ηθικής τάξης που δημιουργούνται και να παραιτηθεί από το δημόσιο αξίωμά του.
Εκτός και αν δεν πιστεύει στην προσπάθειά του αυτή, εκτός αν δεν πιστεύει ενδεχομένως στη νίκη του και κρατά πρόδηλα την θέση του ως “εφεδρεία”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.