Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Εμπρησμοί σε κατάστημα και όχημα

Η φωτό λίγα λεπτά αφότου ξέσπασε η φωτιά στην οδό Παπαστράτου 71
Η φωτό λίγα λεπτά αφότου ξέσπασε η φωτιά στην οδό Παπαστράτου 71

Δύο πυρκαγιές που σημειώθηκαν τη νύχτα με ολιγόλεπτη διαφορά στο Αγρίνιο απασχόλησαν για την κατάσβεση τους την Πυροσβεστική Υπηρεσία και πλέον απασχολούν την αστυνομία που καλείται να βρει τα κίνητρα των εμπρηστών. Μεγάλη υπήρξε η  καταστροφή  καταστήματος χαλιών  που προκλήθηκε από τη φωτιά τα ξημερώματα στις 3:30 περίπου στην οδό Παπαστράτου 71 .
Η επέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς ωστόσο το κατάστημα και το εμπόρευμα του καταστράφηκαν ολοσχερώς. Λίγα λεπτά αργότερα, στις 3:50 τα ξημερώματα, κάηκε ολοσχερώς όχημα που βρίσκονταν στην οδό Κανάρη 8 του Αγίου Κωνσταντίνου.
Όπως είναι φυσικό υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες αλλά και ενδείξεις για σύνδεση των δύο περιπτώσεων και οι εκτιμήσεις συγκλίνουν σε εμπρησμούς. To κατάστημα χαλιών ήταν στις πρώτες ημέρες λειτουργίας και όλα δείχνουν ότι σε κάποιους δεν άρεσε αυτό…
Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου ενεργεί τη σχετική έρευνα, δείγμα πως πρόκειται για εμπρησμούς, για μια υπόθεση πρωτοφανή για τα τοπικά δεδομένα. Στην έρευνα φυσικά  θα συμβάλλει και η Πυροσβεστική με το πόρισμα της.

FVTIAφωτια 2φωτια 3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.