Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Επεισόδιο στη Ναύπακτο με τον Τίμιο Σταυρό

Επεισόδιο στη Ναύπακτο με τον Τίμιο Σταυρό
Φώτα στη Ναύπακτο: Πανελλήνια απαξίωση !!!
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Nafs Click τον Τίμιο Σταυρό στο λιμάνι της Ναυπάκτου τον έπιασε ο συμπολίτης μας Παύλος Κατσιγιάννης. Όταν βγήκε από το νερό, πήγε προς το μέρος του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγ. Βλασίου κ. Ιερόθεου, για να τον δώσει και να λάβει την ευλογία του. 

Όπως μας ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες τον Τίμιο Σταυρό δεν τον έπαιρνε από τα χέρια του ο Μητροπολίτης. Έκπληκτος ο κ. Κατσιγιάννης τον πέταξε πάλι στη θάλασσα, για να τον πιάσει άλλος συμπολίτης μας.

Το συμβάν αυτό άφησε άφωνους όλους τους παρευρισκόμενους, επισήμους και μη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Παύλος Κατσιγιάννης είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, αγαπητός στον κόσμο της Ναυπάκτου, ο οποίος δεν έχει δώσει δικαίωμα σε κανένα συμπολίτη της πόλης μας και προφανώς η ενέργεια αυτή δεν μπορεί να αιτιολογηθεί. Όπως λέγεται, ο κ. Παύλος Κατσιγιάννης είναι μέλος του Συλλόγου Φίλων της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. και πολλοί συσχετίζουν το σημερινό συμβάν με την ιερή διαφωνία Ιεράς Μητρόπολης και Μοναστηριού.
http://nafsclick.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.