Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Κινητοποίηση για φωτιά στο κτίριο του πάρκου Αγρινίου

Kινητοποίηση της Πυροσβεστικής Αγρινίου σημειώθηκε πριν ώρα για την κατάσβεση φωτιάς που προκλήθηκε στο κτίριο του Πάρκου που χρησιμοποιούνταν ως χώρος εκδηλώσεων και αναψυχής. Άμεσα κατασβήστηκε προκαλώντας περιορισμένες υλικές ζημιές.
img_20151101_144629-702x336Στην πρώην αίθουσα εκδηλώσεων που βρίσκεται μέσα στο Παπαστράτειο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου ξέσπασε πριν λίγη ώρα φωτιά. Στο σημείο έσπευσαν τρία  οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επτά  άνδρες και μια γυναίκα  καθώς και ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Ανδρέας Καλαμπαλίκης.
Το κτίριο είναι ξενοίκιαστο και είναι ιδιοκτησίας του Δήμου Αγρινίου. Η φωτιά ξέσπασε από ρούχα και απορρίμματα που έχουν εγκαταλειφθεί μέσα στο κτίριο από άτομα που το χρησιμοποιούν  ως «καταφύγιο» για διάφορους λόγους κατά τις νυχτερινές ώρες.
Η φωτιά τέθηκε κατ’ ευθείαν υπό έλεγχο, χωρίς να προλάβει να προξενήσει σοβαρές ζημιές, πλην της ρύπανσης του χώρου. Εκτός από την κατάσβεση έγινε έλεγχος σε όλο το κτίριο για να διασφαλιστεί πως το συμβάν έληξε χωρίς άλλα απρόοπτα.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.