Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Φωτορεπορτάζ από τη σημερινή κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία Δημάδη


Ξεκίνησαν σήμερα και στο Αγρίνιο οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο του “ΟΧΙ”. Συγκεριμένα  έλαβε χώρα η Κατάθεση Στεφάνων  από τους μαθητές Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Φορείς, στο Μνημείο Πεσόντων της  πλατείας Δημάδη στο Αγρίνιο .
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση δεν παρέστη αντιπροσωπεία από τους φοιτητές του  Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, ενώ η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Αγρινίου κατέθεσε στεφάνι σήμερα Πέμπτη μαζί με τους μαθητές («τα παιδιά μας» όπως αναφέρει) και όχι με την πολιτική ηγεσία του τόπου, «την ηγεσία που άφησε τους μαθητές χωρίς βιβλία ,χωρίς εκπαιδευτικούς, που βάζει τους εκπαιδευτικούς στην εφεδρεία που υποχρηματοδοτεί τις σχολικές επιτροπές».
Αξιοσημείωτο πάντως για το κλίμα των ημερών είναι πως η Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας απέρριψε  κατά πλειοψηφία την πρόταση αύριο οι εκπαιδευτικοι που θα συνοδεύουν τους μαθητές στην παρέλαση να φορούν μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.