Σάββατο, Ιούλιος 20, 2019

Φωτορεπορτάζ από το Παναιτωλικός- ΑΕΚ

sup-panai-aek-filiko16 Παναιτωλικός και ΑΕΚ αγωνίζονται στο Αγρίνιο σε έναν φιλικό αγώνα ο οποίος μάλιστα εκκρεμούσε στα πλαίσια της συμφωνίας για τη μεταγραφή του Μιχάλη Μπακάκη που βρίσκεται στο γήπεδο. Είναι εξάλλου το αντίδοτο στην αγωνιστική απραξία της Superleague λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής που απόψε αγωνίζεται με την Φινλανδία.
Αρκετός κόσμος στις εξέδρες παρακολουθεί το δυνατό φιλικό, τη βράβευση του Διονύση Τσάμη, την επιστροφή του Γκάλο στο γήπεδο που τον έκανε γνωστό στην Ελλάδα αλλά και τον Μπουονανότε στην πρώτη εμφάνιση ως βασικού με την ΑΕΚ, σκοράροντας μάλιστα το πρώτο τέρμα.

Δείτε στιγμιότυπα αυτά όπως τα κατέγραψε ο φακός του ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ:

sup-panai-aek-filiko10 sup-panai-aek-filiko9sup-panai-aek-filiko20 sup-panai-aek-filiko19 sup-panai-aek-filiko18sup-panai-aek-filiko34sup-panai-aek-filiko20sup-panai-aek-filiko13 sup-panai-aek-filiko12sup-panai-aek-filiko11sup-panai-aek-filiko33sup-panai-aek-filiko31 sup-panai-aek-filiko30 sup-panai-aek-filiko29 sup-panai-aek-filiko28 sup-panai-aek-filiko27 sup-panai-aek-filiko26 sup-panai-aek-filiko25 sup-panai-aek-filiko24

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.