Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Πολλές εκδηλώσεις στο διήμερο φεστιβάλ της ΚΝΕ (φωτό)

Πολλές εκδηλώσεις στο διήμερο φεστιβάλ της ΚΝΕ (φωτό)

+μ+γ+Χ+ν+μ 2+_ +ε+Χ+κ +Χ+δ+Χ+ζ+Ω +ε+ι+Χ+δ+θ+ξ +ε+Χ+δ+θ+μ +ι.+Υ. +ν+Ω+μ +γ.+Χ. +ν+θ+ξ +γ+γ+Χ +Χ+ι+Χ+β+Φ+Ω+η+Ω +ι+θ+δ+Χ+ε+β+γ+σ+ζ +ν+Χ+π+ζ+σ+ζ SAVATE 39o FESTIBAL +γ+ζ+Χ +θ+Φ+Ω+Υ+Ω+ν+Ω +Φ+Ω+ε.+ι+Σ+κ+γ+θ +Σ+Υ+κ+β+ζ+β+θ+ξ 13 +γ+Σ+β 14 +μ+Χ+ι+ν 2013 +ν+Σ +ξ+ι+θ+Υ+Χ+β+Σ +κ+Χ+ξ+ε+Σ+ν+Σ +θ +ι+Σ+β+Φ+θ+ν+θ+ι+θ+μ +μ+ν+θ +ο+Χ+μ+ν+β+Τ+Σ+δ +ν+Ω+μ +γ+ζ+Χ +μ+ν+θ +Σ+Υ+κ+β+ζ+β+θ +μ+ν+β+μ 13 +γ+Σ+β 14.9.2013 +π+θ+κ+Χ+ξ+ν+β+γ+θ +ν+θ+ι+β+γ+θ +μ+π+Ω+ε+Σ

 Με επιτυχία έλαβε χώρα  το διήμερο και καθιερωμένο φεστιβάλ  KNE -Οδηγητή στο δημοτικό πάρκο Αγρινίου. Ξεκίνησε  την Παρασκευή με μεγάλη συναυλία από τα «Υπόγεια ρεύματα» και τοπικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα της πόλης («εκτός έλεγχου», rest in shield) και κορυφώθηκε με λαϊκό γλέντι από φοιτητικό λαϊκό συγκρότημα από το τμήμα  λαϊκής παραδοσιακής μουσικής Άρτας. Κατά τη διάρκεια του  προγράμματος παρουσιάστηκε επίσης μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα για τα 45 χρόνια της ΚΝΕ.
Το Σάββατο ,δεύτερη μέρα (14/9/2013) ,οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με την ομιλία από την Ελένη Μπέλλου, μέλους του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα   περιλάμβανε μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα στην αντιφασιστική νίκη των λαών “ο φασισμός δεν έρχεται απ το μέλλον”, παιδικό θεατρικό σκετς “αν όλα τα παιδιά της γης” (από παιδιά έως 10 ετών) και συναυλία από τα συγκρότημα “Εναλλαξ” και σχήμα απο το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου. Ακολούθησε λαϊκό γλέντι με τον Παύλο Μπερμπερίδη και το σχήμα του. Στο χώρο λειτούργησαν παιδότοπος, βιβλιοπωλείο της σύγχρονης εποχής με μεγάλες προσφορές σε τίτλους βιβλίων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.