Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή της Κόνισκας (Φωτό-video)

H επιχείρηση για τον εντοπισμό των τεσσάρων επικίνδυνων κακοποιών, δραπετών των φυλακών Τρικάλων, συνεχίζεται και σε αυτή συμμετέχουν εκατοντάδες αστυνομικοί. Ωστόσο αποκλεισμένη παραμένει η περιοχή κοντά στην Κόνισκα του Θέρμου όπου σημειώθηκε η χθεσινή συμπλοκή.Στο σημείο του συμβάντος συλλέγονται ακόμη στοιχεία όπως εκατοντάδες κάλυκες της συμπλοκής που διήρκησε περίπου ένα τέταρτο ενώ στις 9:40 το πρωί μεταφέρθηκαν οι σωροί των δύο Αλβανών που έπεσαν νεκροί στην  ανταλλαγή πυροβολισμών με τα ΕΚΑΜ. Mεταξύ των όπλων που βρέθηκαν στην κατοχή τους ήταν και το πιστόλι του αδικοχαμένου συμπατριώτη μας αστυνομικού Γ.Ανδριτσόπουλου που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του Κόλα.

Ο εντοπισμός των δραπετών είναι μια επίπονη υπόθεση καθώς οι έρευνες εκτείνονται σε μεγάλη απόσταση.«Οι πέντε δραπέτες έσπασαν σε δύο ομάδες. Τώρα περιμένουμε κάποιο στοιχείο για να εντοπίσουμε και τους υπολοίπους. Το προς τα πού μπορεί να έχουν κατευθυνθεί αποτελεί απλώς εκτίμηση. Έχουμε οικισμούς που είναι σε ερημικές τοποθεσίες και σπίτια τα οποία είναι κλειστά από τον Αύγουστο. Μετά τη συμπλοκή στο Δίστομο, υποθετικά θα μπορούσαν να κινηθούν προς Ιτέα, για να φύγουν προς Αθήνα ή προς Ναύπακτο. Από Ιτέα μέχρι Ναύπακτο, η ακτίνα έρευνας είναι 100 χιλιόμετρα. Πάντως, θα συνεχίσουμε μέχρι να συλλάβουμε και τους υπολοίπους. Είναι στοίχημα και ζήτημα τιμής για την αστυνομία» εξηγούν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ στη zougla.gr.

Φωτό από την περιοχή της Κόνισκας, στο σημείο που έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις, και που οδηγεί στον τοπο της συμπλοκής:

1

6

Untitled-1 7 8 9 10 11 2 3 4 5

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.