Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Φώτης Κωστούλας:«Σωτηρία και καλή μπάλα»

Φώτης Κωστούλας:«Σωτηρία και καλή μπάλα»

Χαμηλούς τόνους κρατά ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα. «Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Το παράπονό του από την Πολιτεία.

Αναλυτικά, ο Φώτης Κωστούλας μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας και την εκπομπή «Στάση Media» για:

-τους στόχους του Παναιτωλικού:«Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, μακάρι να έχουμε τέτοια συγκομιδή βαθμών για να ανέβουμε λίγο πιο ψηλά».

-τη σημασία που έχει η ποιότητα του ποδοσφαίρου για την ομάδα: «Είναι μεγάλη η ικανοποίηση γιατί καταφέρνουμε να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο, κάτι που θέλει ο κόσμος. Οι φίλαθλοί μας χθες έφυγαν ικανοποιημένοι από το γήπεδο, όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο».

-την απουσία φιλοξενούμενων οπαδών στα εντός έδρας ματς: «Επειδή φέτος πουλήσαμε σχεδόν όλα τα εισιτήρια διαρκείας και δεν έχουμε χώρο για να φιλοξενήσουμε άλλους οπαδούς. Είναι αρκετά δύσκολο να ελεγχθούν σύμφωνα με την αστυνομία. Εξ αρχής έχουμε πει πως δεν μπορούμε να δεχτούμε άλλους οπαδούς. Αυτό έχει δημιουργήσει πρόβλημα γιατί από τη στιγμή που δεν μπορούμε να δώσουμε εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, δεν μπορούμε να πάρουμε στα εκτός έδρας ματς για τους φιλάθλους μας. Υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία. Το γήπεδό μας είναι μικρό, έχει 6.500 θέσεις κι έχουμε πουλήσει 4.000 διαρκείας. Έχουμε υποχρεώσεις απέναντι σε σπόνσορες, στην ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα, οπότε αυτές μας απασχολούν άλλες 400 θέσεις».

-το παράπονό του από την Πολιτεία: «Ως τώρα δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ για αυτά που έχουμε κάνει για το γήπεδο και την πόλη. Θέλουμε κάποια στιγμή κι εμείς να μπούμε σε ένα πρόγραμμα επενδύσεων. Ξέρουμε, βέβαια, τις δυσκολίες της οικονομικής συγκυρίας».

-την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της: «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μετράμε το κάθε ευρώ. Αυτό πρέπει να το κάνει κάποιος πάντα, αλλά τώρα ακόμη περισσότερο. Τα μόνα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι τα έξοδα. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα και τα έσοδα από χορηγίες μειώνονται συνεχώς».

www.sport-fm.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.