Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Φώτης Κωστούλας: “Έχουμε ακούσει τόσα και τόσα ότι θα γίνουν”…

Φώτης Κωστούλας: “Έχουμε ακούσει τόσα και τόσα ότι θα γίνουν”…

κωστουλαςΗ κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν λίγο έως πολύ γνωστή και στον πρόεδρο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, αλλά δεν περίμενε ποτέ να βρεθεί ανάμεσα σε… διασταυρούμενα πυρά σε συνέλευση της Σούπερ Λίγκας όπως έγινε χθες στη διάρκεια των γνωστών γεγονότων.
Η απογοήτευση, δε, αλλά και η αποστροφή του γι’ αυτά που συμβαίνουν γίνεται αντιληπτή αμέσως ακόμα και σε μια απλή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του. Το agrinionews.gr ζήτησε τη θέση του προέδρου του Παναιτωλικού για όσα συνέβησαν αλλά και για το τι πρέπει να συμβεί. Η απάντησή του πρόδιδε άνθρωπο απηυδισμένο, τουλάχιστον: “Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες των γεγονότων και δεν θέλω να τους κάνω άλλη αναπαραγωγή. Αυτά που γίνονται είναι θλιβερά και προσωπικά έχω κουραστεί από όλη αυτή την κατάσταση. Πας να κάνεις κάτι καλό και βλέπεις κάποιους…”, στο σημείο αυτό ζήτησε να μην συνεχίσει για να μην πει, προφανώς, κάτι που ίσως θα το μετάνιωνε αργότερα. Όταν πάντως του επισημάνθηκε ότι ακούγεται να έχει φτάσει στα όριά του απάντησε “θα δούμε τι θα κάνουμε…”.
Στην ερώτηση επίσης πως ακούει τις εξαγγελίες για τη νέα χρονιά αλλά και τις φήμες για εισήγηση για διακοπή τριών εβδομάδων στο πρωτάθλημα απάντησε μάλλον στωικά: “Κάτσε να δούμε τι θα κάνουν πρώτα, έχουμε ακούσει τόσα και τόσα χρόνια τώρα…”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.