Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Φώτης Κωστούλας: “Ο καθένας κοίταξε το συμφέρον του”

Φώτης Κωστούλας: “Ο καθένας κοίταξε το συμφέρον του”

Αναμενόμενη χαρακτήρισε τη χτεσινή απόφαση ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού που λέει ότι δεν περιμένει τίποτε από την πλευρά Πανουργιά Παπαϊωάνννου. Προχωράει του προπονητή αλλά δεν θέλει να διαρρεύσει τίποτε.

Το agrinionews.gr αναζήτησε την άποψη του μεγαλομετόχου του Παναιττωλικού κ. Κωστούλα για τις εξελίξεις που αναμένει, το θέμα του προπονητή, αλλά και το αν υπάρχει νεότερο από την κρούση Π.Παπαϊωάννου για την ΠΑΕ:

Θεωρεί ότι η απόφαση ήταν αναμενόμενη; Τι λέει για την άποψη πως ο Παναιτωλικός ήταν και πάλι στοχοποιημένος;

“Ναι ήταν μια αναμενόμενη απόφαση. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ άλλωστε είχε διαμηνύσει ότι η μόνη περίπτωση για να βάλει την υπογραφή του σε μια αναδιάρθρωση της κατηγορίας θα ήταν οι ομάδες της Football League να υπογράψουν ομόφωνα(!) ότι δεν θα προσφύγουν κατά της απόφασης. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα είχαμε τέτοια χρονοτριβή που δεν ήξεραν πάλι πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω πάντως ότι όλα αυτά αφορούν στοχοποίηση δική μας. Υπήρχαν και άλλες δυο ομάδες ενδιαφερόμενες, γιατί να είμαστε εμείς το πρόβλημα; Πάντως καταλαβαίνω και τη στάση πολλών ομάδων. Ο καθένας κοίταξε το συμφέρον του ή και την επιβίωσή του την ίδια.

Αναμένει κάτι από την εκδίκαση της προσφυγής κατά της Κέρκυρας;

Ναι σαφώς και αναμένω. Έχουμε 100% δίκιο στην υπόθεση και αναμένω απόδοση δικαιοσύνης γιατί αλλιώς θα έχει καταλυθεί κάθε έννοια ισονομίας. Αν δεν δικαιωθούμε θα είναι μια επιβεβαίωση ότι έχουν ξεχαρβαλωθεί τα πάντα. Το θέμα θα εκδικαστεί την άλλη Τετάρτη γιατί πήρε αναβολή. Να δούμε αν θα πάρουμε και μεις καμιά δίκη, όπως λένε…

Υπάρχουν νεότερα από το θέμα προπονητή;

Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε λεπτό σημείο και στο στάδιο αυτό καλό είναι να μην θεωρηθεί ότι πω διαρροή.

Με το θέμα του Πανουργιά Παπαϊωάννου πως πρόκειται να κινηθείτε; Αναμένετε να επικοινωνήσετε; Περιμένει τηλέφωνο κάποιος από τους δυό σας;

Εγώ, όπως αντιλαμβάνομαι  τα πράγματα, δεν περιμένω τίποτε…

 

Γ.Σ.

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.