Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Φ. Κωστούλας: “Τώρα που είναι το Αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου;”

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού μίλησε στο agrinionews.gr για όσα ακατανόητα συμβαίνουν με την….αναδιάρθρωση των κατηγοριών. “Διαφωνούμε με το νομικό αλλά και το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης”.

Τα τραγελαφικά συνεχίζονται σε Σούπερ και Φούτμπολ Λίγκ και φαίνεται ότι το όλο…σύστημα έχει δεσμευτεί για επάνοδο των …αδικημένων στις μεγάλες κατηγορίες. Κι αφού ακούσαμε τα μύρια όσα, ακόμα και από δημοσιογράφους της κρατικής ραδιοφωνίας(όπως ότι δεν φταίνε οι ομάδες αν έχουν προέδρους με αδικήματα, ξεχνώντας ότι σε μια Α.Ε. υπάρχει εταιρική ευθύνη για αδικήματα επικεφαλής αλλά και μελών του Δ.Σ.), ρωτήσαμε για το θέμα και τον πρόεδρο του Παναιτωλικού που μόλις επέστρεψε από το εξωτερικό.

Η απάντησή του στο ποια είναι η θέση της ομάδας για όσα προτείνονται, αλλά και πως νιώθει για όσα συμβαίνουν προδίδει οργή και απογοήτευση: “Όταν γυρνάς από το εξωτερικό και ειδικά από χώρα που λειτουργούν οι θεσμοί σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με όσα συμβαίνουν. Αν με ρωτάτε πως το βλέπω αυτό που συμβαίνει, θα πω ότι εμείς είμαστε αντίθετοι και στο νομικό κομμάτι αλλά και στην “ηθική” που αποπνέει η όλη πρωτοβουλία. Θυμάμαι όταν εμείς προτείναμε να μην πέσουμε κατηγορία οι τρεις που είχαμε το δίκιο με το μέρος μας, η Λίγκα αλλά και οι αρμόδιοι απαντούσαν άλλα. Τώρα βλέπουμε έναν υπουργό να έχει υποσχεθεί, λέει, την αποκατάσταση αυτών των ομάδων. Πως; Με ποιανού τα χρήματα; Πως ξέρει ότι θα βρεθούν τα χρήματα που τάζονται σε μια χώρα που καταρρέει; Εγώ λέω ότι ούτε η Σούπερ Λίγκα δεν έχει αποφασίσει ποιο είναι το συμφέρον οικονομικά γι’ αυτή. Κι αν βγουν και πουν ότι θα ανέβουν αυτές οι τρεις αλλά τα λεφτά θα είναι λιγότερα;”

Στο σημείο αυτό επισημαίνουμε στον κ. Κωστούλα ότι πολλοί φίλαθλοι στο Αγρίνιο κάνουν λόγο για άλλη μια παρέμβαση Ιωαννίδη που έχει στόχευση στο εκλογικό σώμα της Θεσσαλονίκης, όπως άλλες στο παρελθόν. Και απαντά: “Η θέση η δική μου έχει ευθύνη και δεν μπορώ να υιοθετήσω ότι λέγεται, αλλά καμιά φορά αναρωτιέμαι αν έχουν άδικο τελικά οι φίλαθλοι που τα βλέπουν τα πράγματα όπως τα βλέπουν. Μέσα σε τόση έλλειψη δικαιοσύνης τι να περιμένει κανείς; Γι’ αυτό ο κόσμος ζητά παρέμβαση από όπου βρει, λόγω της ανομίας. Αφήνω στην άκρη αν τελικά στέκουν νομικά όλα αυτά και αν υπήρξε διαλεύκανση για τόσα και τόσα θέματα που εκκρεμούν και ρωτάω: Η περιοχή μας έχει έναν υφυπουργό στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Προσπαθήσαμε να μας βοηθήσει, χωρίς να κάνει καμιά παρανομία απλά να δει αν έχουμε δίκιο, στην Έφεσή μας στο θέμα με την Κέρκυρα όπου όλοι ξέρουν ότι έχουμε δίκιο και απλά αποδέχονται ότι ουδέποτε έγινε αληθινή δίκη! Μας έδωσε να καταλάβουμε ότι δε θέλει να ασχοληθεί και κάποιοι είπαν “λογικό είναι, υπάρχει αυτοδιοίκητο”. Και ρωτάω εγώ: Εδώ τώρα δεν υπάρχει αυτοδιοίκητο; Δεν είναι ωμή παρέμβαση αυτό που γίνεται; Εμείς ζητούσαμε πάντα το σωστό και το δίκαιο και μας κατηγόρησαν γιατί δεν παίξαμε αλλιώς. Εδώ λοιπόν πάλι απουσιάζει το σωστό και το δίκαιο”, καταλήγει ο πρόεδρος του Παναιτωλικού. Τα συμπεράσματα ανήκουν στο φίλαθλο κόσμο.

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.