Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Φ.Kωστούλας: Στόχος μας η παραμονή…

Φ.Kωστούλας: Στόχος μας η παραμονή…

Την παραμονή του Παναιτωλικού (που σήμερα αγωνίζεται σε φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης) στην φετινή Superleague έθεσε ως στόχο ο πρόεδρος των Αγρινιωτών, Φώτης Κωστούλας, ο οποίος μίλησε και για τις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου.

 

Aναλυτικά όσα δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας:

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Είμαστε αρκετά έτοιμοι. Και στην προετοιμασία καλά πήγαμε και στις μεταγραφές. Στόχος μας είναι η παραμονή και από εκεί και ύστερα ό,τι προκύψει, ανάλογα και με την κατάσταση των άλλων ομάδων. Επιθυμούμε και ευχόμαστε την παραμονή, ει δυνατόν με ευκολία».

Για το μεταγραφικό κομμάτι: «Δεν είναι ακόμα σε τέτοιο βαθμό κάποια μεταγραφή, ώστε να πω κάτι».

Για την κρίση στο ποδόσφαιρο: «Όλοι επηρεάζονται από την κρίση. Οι ομάδες πάντα πολύ, λόγω περικοπών των επιδοτήσεων και των μειώσεων στα τηλεοπτικά, αλλά και ο κόσμος δεν έχει χρήματα. Γι αυτό και εμείς από την πλευρά μας δεν ανεβάζουμε την τιμή. Ο ΟΠΑΠ προσπαθεί να περικόψει και θα περικόψει. Τα τηλεοπτικά είναι το μοναδικό σίγουρο έσοδο μέχρι σήμερα βάσει του οποίου κάνουν προγραμματισμό οι ομάδες».

Για το σκάνδαλο Koriopolis: «Ο κόσμος έχει εκπλαγεί που έγινε κάτι. Όλοι ήξεραν ότι υπήρχαν αυτά, αλλά ήταν ευχάριστη έκπληξη που πήραν την απόφαση να κάνουν κάτι για όλα αυτά τα αίσχη».

Για τα διαρκείας: «Εμείς έχουμε γήπεδο σχεδόν 6.500 καθισμάτων και είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να πούμε ότι πλησιάζουμε τα 4.000 διαρκείας και μέχρι της αρχή της σεζόν θα τα έχουμε ξεπεράσει. Υπάρχει πάθος, όρεξη, προσδοκία και ο κόσμος θέλει να δει τις μεγάλες ομάδες του κέντρου».

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.