Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Χάβος: «Η υπομονή θα είναι το κλειδί»

IMG_4021Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Μαρκόπουλο τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν θα πρέπει να μείνει στο αποτέλεσμα της ΡιζούποληςΑναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την καλή πορεία της ομάδας έως τώρα και την επερχόμενη αναμέτρηση με την Καλλονή: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Καλλονή πέρασε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Εμείς προερχόμαστε από θετικά αποτελέσματα και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Η Καλλονή είναι καλή και δυνατή ομάδα και πρέπει να δείξουμε την ανάλογη προσοχή. Η ομάδα ανταποκρίνεται και πιστεύω ότι χρειάζεται πολύ υπομονή».

Για το που θα κριθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Θα πρέπει να έχουμε ηρεμία και υπομονή. Να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και πρέπει μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα να ξεκινάει το ποδόσφαιρο και όχι να σταματάει. Ο Μανούσος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την Καλλονή. Ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να βρει άλλες λύσεις. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και έπειτα τον αντίπαλο».

Για το τι χρειάζεται ο Παναιτωλικός για να πάρει τη νίκη: «Δεν πρέπει να μείνουμε στο παιχνίδι της Ριζούπολης. Το πιο σημαντικό είναι η υπομονή που θα πρέπει να έχουμε. Είναι πολύ σφιχτή ομάδα και η άμυνά της είναι αυτή που τους έδινε τους βαθμούς».

www.novasports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.