Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Χαριστέας: “Aν κάποιοι θεωρούν ότι τους προσέβαλα, τότε είναι δικό μου το λάθος”

Χαριστέας: “Aν κάποιοι θεωρούν ότι τους προσέβαλα, τότε είναι δικό μου το λάθος”

“Γι’ αυτή την πόλη, την ομάδα, τους φιλάθλους, προσπαθούμε όλοι και είμαι σίγουρος ότι η προσπάθεια θα φέρει το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Μετά το κλίμα που δημιουργήθηκε και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν σε τμήμα της τοπικής κοινωνίας με αφορμή δηλώσεις του Αγγελου Χαριστέα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Βρίσκομαι στο Αγρίνιο περισσότερο από έξι μήνες και αποτελώ μέλος της τοπικής κοινωνίας. Δεν είμαι, ούτε νιώθω αποξενωμένος. Ζω την καθημερινότητα της πόλης, γνωρίζω πολλούς ανθρώπους και με γνωρίζουν πολλοί περισσότεροι. Ξέρουν επίσης πολύ καλά την άποψή μου για την πόλη, τους κατοίκους, τους φιλάθλους, την ομάδα και είναι εντελώς διαφορετική απ’ ότι αποτυπώθηκε σε πρόσφατο δημοσίευμα.
Η άποψή μου για το Αγρίνιο και τους ανθρώπους του έχει καταγραφεί σε δεκάδες δηλώσεις μου αυτό το διάστημα. Αν παρόλα αυτά, κάποιοι θεωρούν ότι τους προσέβαλα, τότε είναι δικό μου το λάθος.
Γι’ αυτή την πόλη, την ομάδα, τους φιλάθλους, προσπαθούμε όλοι και είμαι σίγουρος ότι η προσπάθεια θα φέρει το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο Άγγελος Χαριστέας με τη δήλωση αυτή ουσιαστικά αποκαθιστά την τάξη για τις δηλώσεις του που ήταν ατυχής αλλά προφανώς όχι κακοπροαίρετες και οι οποίες δημοσιεύτηκαν (η συνέντευξη είχε παραχωρηθεί τα Χριστούγεννα) συμπτωματικά σε μια κακή συγκυρία  για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Το σίγουρο είναι πάντως πως η ομάδα έχει την ανάγκη στήριξης όλων μας στη δεδομένη στιγμή ώστε να επανακάμψει .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.