Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Χορός και διασκέδαση για τους αστυνομικούς

FVTO-2α--300x200Με επιτυχία και κυρίως χαρά πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας πραγματοποίησε, το βράδυ της Παρασκευής, σε γνωστό κοσμικό κέντρο τον ετήσιο χορό της. Στην γιορτή παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας κ. Νίκος Πιστιόλης, ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός, ο αντιδήμαρχος κ. Βλάσης Σφυρής, αστυνομικοί διοικητές και υπάλληλοι, καθώς και οι δύο πρώην Αστυνομικοί Διευθυντές της Διεύθυνσης Ακαρνανίας κ. Δημήτρης Τσακαρδάνος και Γιώργος Κολονέλος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Λεωνίδας Υφαντής, ο συνυποψήφιός του για την προεδρία του εν λόγω συλλόγου κ. Δημήτρης Τσιμπούκης, ο νομικός σύμβουλος της Α.Δ. Ακαρνανίας κ. Αριστείδης Φατούρος και κλιμάκιο του πυροσβεστικού σώματος Αγρινίου με επικεφαλής τον διοικητή κ. Χριστόφορο Μπόκα.
Η έναρξη έγινε με ένα συγκινητικό οπτικοακουστικό υλικό που παρουσίασε τους ένστολους που έφυγαν από την ζωή εν ώρα καθήκοντος. Η συνέχεια ήταν εξαιρετική, καθώς η νεαρή κοπέλα απήγγειλε ποίημα, το οποίο ήταν συγκινητικό και αποτύπωνε άμεσα και έμμεσα τις αγωνίες, τα προβλήματα και τις αντιξοότητες του επαγγέλματος.
Πριν ξεκινήσει το γλέντι και ο χορός, απονεμήθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας κ. Δημήτρη Ρούση στη νεαρή κοπέλα, καθώς επίσης και στους προσκεκλημένους, αλλά και στους Αστυνομικούς Διευθυντές, η εικόνα του Αγ. Αρτεμίου, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κων/νος Χονδρός

www.sinidisi.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. spirakos

    Μπράβο τους άνθρωποι ειναι και αυτοι αλλα αυτό μην το ξεχνάνε οταν δινουν κλήσεις σε φτωχους μονο και μόνο για μπόνους!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.