Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση γνωριμίας η Ν.Δ στο Μεσολόγγι

νδΤην προηγούμενη Παρασκευή, η ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. Μεσολογγίου πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα μέλη της με την ευκαιρία των γιορτών αλλά και της γνωριμίας μεταξύ τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. Μεσολογγίου σχετικά με την εκδήλωση:

«Δυναμικό παρόν έδωσαν δεκάδες μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο κάλεσμα αυτό. Μέχρι αργά τη νύχτα επικράτησε το κέφι μεταξύ τους σε γνωστό καφέ στον πεζόδρομο του Μεσολογγίου, αλλά και η αισιοδοξία ότι τελικά η κυβέρνηση  θα καταφέρει να ανακάμψει την ελληνική οικονομία που πλήττεται βάναυσα από τα Μνημόνια και τις απαιτήσεις των ξένων δανειστών. Αυτό μετέφερε και στις συζητήσεις που είχε με τα μέλη της Τ.Ο. ο Βουλευτής του Κόμματος και τ. Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Καραγκούνης ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της Κυβερνητικής Πολιτικής.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Πολιτευτής κ. Παπαναστασίου Γεώργιος,  ο Πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. κ. Κώστας Σύρρος, οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Ι.Π. Μεσολογγίου κ.κ. Σάβας Γερογιάννης και Νικόλαος Μουρκούσης, ο πρώην Δήμαρχος Αιτωλικού κ. Κώστας Σταράμος, οι πρώην Αντινομάρχες Αιτωλ/νίας  κα. Νάγια Δακαλάκη και Χανίων κ. Μανώλης Αρχοντάκης, ο πρώην Πρόεδρος της Τ.Ο. Μεσολογγίου κ. Ευάγγελος Λιανός, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας κ. Λουκόπουλος Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Σπυρόπουλος Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Αστακού κ. Γρηγόρης Μπόνης, και πολλά άλλα μέλη της οργάνωσης από τον διευρυμένο Δήμο Μεσολογγίου καθώς επίσης και από το Αγρίνιο.

Ευχαριστούμε όλους θερμά και ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Υγεία και δημιουργικό και ελπιδοφόρο το νέο έτος.»

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. giannis

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗ Β ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.