Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Χριστούγεννα με Αγρινιώτες επισκέπτες από το Εξωτερικό

Χριστούγεννα με  Αγρινιώτες επισκέπτες  από το Εξωτερικό

agriniotes1Οι διακοπές των Χριστουγέννων πλησιάζουν για τους περισσότερους στο τέλος τους . Η πόλη έσφιζε από ζωή και οι μέρες που πέρασαν δεν έδιναν περιθώριο σε ώρες αιχμής σε κάποια παρέα να βρει εύκολα τραπέζι σε κάποια καφετέρια, μπαρ η ουζερί.

Όλος αυτός ο κόσμος που κατέκλυσε την πόλη εκτός από τους συνήθεις ύποπτους δηλαδή τους φοιτητές που σπουδάζουν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας προέρχονταν έντονα και από μια άλλη δεξαμενή μετανάστευσης: Εκείνων που αναζήτησαν δουλειά και βρήκαν στο εξωτερικό.

Χώρες προέλευσης: Γερμανία, Σκανδιναβικές Χώρες, Αγγλία και λιγότερο ΗΠΑ , προσφάτως αρκετοί και Ντουμπάι, Εμιράτα κ.α.

Ειδικότητες: Συγκεκριμένες , τόσο στα Τεχνικά επαγγέλματα, όπως σοβατζήδες κ.α σε σκανδιναβικές χώρες, ιατροί, μηχανικοί, πληροφορικοί και άλλες παρόμοιες.

Οι ηλικίες ήταν κυρίως από 25 και πάνω ενώ έβρισκε κανείς ακόμα και πάνω από 40.

Ποιότητα ζωής: Καλή σε χρήματα, αμφιλεγόμενες απόψεις μάλλον αρνητικές ως προς τη διασκέδαση όταν μετά τις 5 νυχτώνει στις χώρες αυτές σε συνδυασμό με απαιτητικά εργασιακά ωράρια δεν μπορεί κανείς να κάνει και πολλά πράγματα. Μάλλον η μετανάστευση προσφέρει χρυσές διακοπές, αποταμίευση λίγη η πολλή ανάλογη την περίπτωση με αντάλλαγμα σκληρή δουλειά.

Οι εκλογές μπορεί να πλησιάζουν. Ας πείσει κάποιο από τα υποψήφια κόμματα πως θα γυρίσουν οι περισσότεροι από αυτούς πίσω. Αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα στη φάση αυτή…

Ο Υπερ-βολικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.