Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

«Χρονοβόρες διαδικασίες» και παραλίγο δυστύχημα…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή γλίτωσαν την ζωή τους από θαύμα – και σε κλάσματα του δευτερολέπτου πριν πέσουν πάνω τους βράχοι – τρία άτομα (ιερέας Καστανούλας, η πρεσβυτέρα – σύζυγός του και ο οδηγός του αυτοκινήτου), όπως κι όλοι οι διερχόμενοι στο άκρως επικίνδυνο τμήμα της 15ης επαρχιακής οδού – καταγγελλόμενο εδώ και τέσσερα (4) χρόνια απ’ την Κίνηση Πολιτών Καστανούλας της οποίας είμαι εκπρόσωπος – το Σάββατο 8 Μαρτίου, εορτή των Αγίων Θεοδώρων που γιορτάζει και το ομώνυμο εκκλησάκι του Κοιμητηρίου αυτής της Τοπικής Κοινότητας Δήμου Αγρινίου (και πρώην Παναιτωλικού), όπου τελέσθηκαν πάνω από δέκα (10) μνημόσυνα, παραθέτω εδώ ειδικό ενημερωτικό άρθρο μου με αποκαλυπτικά και σοκαριστικά στοιχεία.

Στη διάθεση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου οι μαρτυρίες και των τριών – παραλίγο νεκρών – κι όλων όσων έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή τους τη συγκεκριμένη ημέρα. Αναμένουμε και την αυτεπάγγελτη δίωξη του Εισαγγελέα κατά των υπευθύνων, τους οποίους γνωρίζει απ’ τις καταγγελίες μας κατά καιρούς και το φάκελο της δικογραφίας (αν ενημερώνεται απ’ τους συνεργάτες του), ανεξάρτητα απ’  την πορεία της όλης υπόθεσης, ο φάκελος της οποίας – μαζί με το παρόν δημοσίευμα – θ’ αποσταλεί άμεσα και στην Εισαγγελέα Διαφθοράς, τη μοναδική που δεν στάλθηκε ακόμα (βλέπε παρακάτω στοιχεία).

Οι αναγνώστες του παρόντος ας βγάλουμε τα συμπεράσματά τους. 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επειδή παραξενεύομαι τώρα τελευταία με τη μεγάλη σπουδή που κάποιοι «ρίχνονται» στην προεκλογική μάχη κι ας γνωρίζουν ότι δεν είναι αψεγάδιαστοι και μπορεί τ’ όνομά τους να βρίσκεται ακόμα και μέσα σε δικογραφίες, θα παραθέσω εδώ την τελευταία μου ενέργεια ως Εκπροσώπου Κίνησης Πολιτών Καστανούλας, Τοπικής Κοινότητας Αγρινίου (και πρώην δήμου Παναιτωλικού) που κλείνει τώρα το Μάρτιο τέσσερα (4) χρόνια δραστηριότητας απ’την ίδρυσή της (Μάρτιος 2010- Μάρτιος 2014).

Το τελευταίο, λοιπόν, έγγραφό μου, το οποίο δημοσιεύτηκε κι εδώ στο agrinionews λίγο παλιότερα κι αναδημοσιεύτηκε στο kastanoulaAitoloakarnanias, ως αναπόσπαστο στοιχείο σε άρθρο μου με τίτλο: «Έκθεση σε κίνδυνο ανθρώπινων ζωών», θα το παραθέσω και πάλι τώρα, μαζί με τις απαντήσεις που έλαβα πρόσφατα. Θα παραθέσω επίσης φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν το Σάββατο 8 Μαρτίου, αφιερωμένα όλα σ’ αυτούς που εκθέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και σ’ αυτούς που τους προστατεύουν ακόμα. Και στους αναγνώστες, για να διαπιστώσουν το πώς λειτουργούν κάποιοι αρμόδιοι, ακόμα και Εισαγγελικοί Λειτουργοί, καθώς κι Ελεγκτικοί Μηχανισμοί του κράτους.

Με την ευκαιρία, λέω ακόμα για μια φορά: Ας αφήσουμε την εξουσία σ’ αυτούς που την επιζητούν επίμονα, όμως όλοι εμείς οι απ’ έξω, ως ενεργοί πολίτες, να πάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο αυτής της εξουσίας, αγωνιζόμενοι για διαφάνεια και πάταξη της διαφθοράς. Όλοι οι «ενεργοί πολίτες» κι ο καθένας στην περιοχή του.

Ο Εκπρόσωπος Κίνησης Πολιτών Καστανούλας

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ssdhsdhdh

fgjfgjfgjgfj

dfgjfgfgkgfk

hkghkhgkhgk

dfjhgkghkhgk fgfkfkf dffgkghkhgk

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Μαίρη Τ.

    agrinionews, διέγραψε το πρώτο σχόλιο κι άφησε αυτό. Ευχαριστώ.
    Παναγία μου! Υπάρχουν ακόμα τέτοιοι δρόμοι που για να περάσει κάποιος χρειάζεται να έχει μαζί του βαριοπούλες και φτιάρια? Αφού γλίτωσαν οι άνθρωποι, πάλι καλά. Αν γίνονταν το κακό κι άρχονταν κανάλια απ΄το κέντρο και μάθαιναν όλοι πόσο επικίνδυνος δρόμος ήταν κι ότι οι άνθρωποι πάλευαν 4 χρόνια και χρήματα εξασφάλισαν και οι υπεύθυνοι τους κορόιδευαν αν κι έφτασαν τόσο ψηλά απ’ ότι φαίνεται απ’ τις καταγγελίες εδώ, ποιοι θα λογοδοτούσαν? Κι αν λογοδοτούσαν αφού το κακό θα είχε γίνει, κατόπιν εορτής δηλαδή, τι σημασία θα είχε? Εδώ στην Ελλάδα, όπως φαίνεται πρώτα γίνεται το κακό και μετά τρέχουν οι υπεύθυνοι να βρουν δικαιολογίες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.