Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Χρυσή Αυγή: Διαμαρτύρεται για την αντιμετώπισή που είχε στο Μεσολόγγι

Χρυσή Αυγή: Διαμαρτύρεται για την αντιμετώπισή που είχε στο Μεσολόγγι

Η Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας  της  “Χρυσής Αυγής” διαμαρτύρεται για την αντιμετώπιση  που είχαν εκπρόσωποί της στη συγκέντρωση που έγινε στο Μεσολόγγι για το ΤΕΙ. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Την περασμένη Τετάρτη κλιμάκιο 30 Συναγωνιστών συμμετείχαν στην κινητοποίηση εναντίον του σχεδίου «Αθηνά» που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Μεσολογγίου με επικεφαλή τον Συναγωνιστή Σταθόπουλο Λεωνίδα μέλος της Κ.Ε. του Κινήματος.

Παρότι δηλώσαμε την συμμετοχή μας στην εκδήλωση οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης αρχικώς αρνήθηκαν να ανακοινώσουν από μικροφώνου την παρουσία μας, κάτι που διορθώθηκε μετά από διαμαρτυρία μας.Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, ως υπεύθυνος της εκδήλωσης, επέτρεψε στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να διαβάσει χαιρετισμό κάτι που εντελώς αντιδεοντολογικά, στέρησε σε εμάς! Κατόπιν της απαράδεκτης και αφιλόξενης ενέργειας του Δημάρχου, οι Συναγωνιστές αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τον χώρο.
Τονίζουμε ότι συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των κατοίκων του Νομού μας για την απόκρουση της προσπάθειας υποβάθμισής του από το κράτος των Αθηνών, και αφήνουμε τον Κατσούλη στην κρίση των δημοτών του για την απαξίωση του τρίτου κόμματος της χώρας.
 Στην προσπάθεια προβοκάτσιας που στήθηκε εναντίον μας, με ένα κουρέλι που κρεμάστηκε από 2-3 αμφιβόλου καθαριότητος ιδιώτες (idiots), πίσω από το βήμα των ομιλητών και που καμία σχέση δεν είχε με το θέμα της εκδήλωσης, απαντούμε ότι με τέτοια φτηνά τεχνάσματα δεν καταφέρνουν τίποτα εκτός από την γελοιοποίηση των εμπνευστών της.
Οι Εθνικιστές, δεν είναι φασίστες κύριοι, φασίστες είναι αυτοί που στερούν το λόγο από ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.