Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Χρυσή Αυγή: Τιποτα παράνομο στα γραφεία μας

Χρυσή Αυγή: Τιποτα παράνομο στα γραφεία μας

asdgsadhasdhΗ Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής για την έρευνα και τα ευρήματα της αστυνομίας στα γραφεία της στο Αγρίνιο:

Σήμερα το μεσημέρι ειδοποιηθήκαμε από την Ασφάλεια Αγρινίου να προσέλθουμε στα γραφεία της για κάποιο υπηρεσιακό λόγο. Αμέσως ο Γραμματέας της Τ.Ο. μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου ενημερώθηκε ότι γίνεται έλεγχος στα γραφεία μας παρουσία Εισαγγελέως.
Από την επίσημη καταγραφή των ευρημάτων της Αστυνομίας προκύπτει ότι τίποτα παράνομο δεν υπήρχε στον χώρο των γραφείων μας, που να έχει σχέση με το Κίνημα. Η κακόβουλη σύνδεση μιας ιδιωτικής υποθέσεως και του Λαϊκού Συνδέσμου έχει στόχο την δημιουργία εντυπώσεων, με ελπίδα να πλήξει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Η Χρυσή Αυγή είναι ένα εκλεγμένο στο Ελληνικό κοινοβούλιο κόμμα με την ψήφο του Λαού, με νόμιμη πολιτική δράση πού δεν έχει λόγους να φοβάται για οποιονδήποτε έλεγχο.
Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο πειθαρχώντας στους “έξωθεν” εντολείς του μάταια προσπαθεί να πλήξει το ηθικό των μελών και των φίλων του Κινήματος, ο Αγώνας για την απελευθέρωση της Πατρίδος μας από τους οικονομικούς δυνάστες της θα συνεχιστεί αμείωτος!
Έσεται Ήμαρ!

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. made by stone

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ….-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.