Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς βουλευτές αλλά με… αγανακτισμένους. Ένταση στο τέλος…

Χωρίς βουλευτές αλλά με… αγανακτισμένους. Ένταση στο τέλος…

Σε εξέλιξη είναι η παρέλαση στο Αγρίνιο. Υπό καλές καιρικές συνθήκες και παρουσία πλήθους πολιτών η μαθητιώσα νεολαία παρελαύνει. Ωστόσο το “παρών” δίνουν και οι “αγανακτισμένοι” του Αγρινίου που πήραν θέσεις απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, στην οποία δεν παραβρίσκονται βουλευτές του Νομού. Την Κυβέρνηση εκπροσωπεί και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Π.Μπιτσαξής.

Οι αγανακτισμένοι διαμαρτύρονται με συνθήματα (όπως “αέρα-αέρα να φύγει η χολέρα”, “δεν σας θέλει ο λαός πάρτε τον Μπιτσαξή και μπρός”), πανό και μαύρες σημαιες.

Χαρακτηριστικό επίσης είναι οτι οι περισσότεροι μαθητές δεν στρέφουν το βλέμμα τους στους επισήμους ενώ μαθητές Λυκείων το αποστρέφουν…

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ένταση επικράτησε στο τέλος της παρέλασης καθώς οι “αγανακτισμένοι” (αλλά και άλλοι πολίτες) αποδοκίμασαν έντονα τους επισήμους  (που αποχώρησαν καπως βιαστικά για το δημαρχείο)ενώ εκσφενδονίστηκαν και μπουκάλια, με την αστυνομία να τίθεται σε εγρήγορση. Παράλληλα οι “αγανακτισμένοι” ξεκίνησαν πορεία προς το δημαρχείο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.