Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Χωρίς ηλεκτρονική συνταγογράφηση στο νοσοκομείο λόγω… ίντερνετ

14231362041596416654Τη στιγμή που το Υπουργείο Υγείας εξαγγέλλει την ενεργοποίηση υπηρεσιών ασύρματης πρόσβασης και επικοινωνίας στο νοσοκομείο Αγρινίου, στο κεντρικό νοσοκομείο της Αιτωλοακαρνανίας με τις σύγχρονες υποδομές, εδώ και κάποιες ημέρες δεν υπάρχει καν ίντερνετ!
Το πρόβλημα εντοπίζεται εδώ και δύο μήνες τουλάχιστον και παρατηρήθηκε όταν το ιντερνέτ “έπεφτε” στις ώρες αιχμής, με αποτέλεσμα οι γιατροί να προχωρούν στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση άλλη στιγμή, κάτι που βέβαια δυσχέραινε την όλη διαδικασία.
Τις τελευταίες ημέρες όμως, στο νοσοκομείο Αγρινίου οι γραμμές του ίντερνετ δεν λειτουργούν καθόλου, με αποτέλεσμα η συνταγογράφηση να είναι αδύνατη! Οι ασθενείς παραπέμπονται σε Κέντρα Υγείας μετά την εξέτασή τους ή πολλοί από αυτούς ζητούν βοήθεια από τους φαρμακοποιούς τους προκειμένου να τους βρουν τρόπο να “γραφτούν” οι εξετάσεις και τα φάρμακα…
Οι ειδικοί του ΟΤΕ , σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκαν αλλά δεν μπόρεσαν ακόμη να δώσουν λύση στο πρόβλημα…
Η κατάσταση σε κλινικές όπως η παθολογική που γίνονται και οι περισσότερες συνταγογραφήσεις, είναι κωμικοτραγική.
Σημιεωτέον παράλληλα που στους περισσότερους χώρους του νοσοκομείου εξακολουθεί να υπάρχει παντελής έλλειψη σήματος στην κινητή τηλεφωνία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.