Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Χωρίς καρδιολόγο και πάλι στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Χωρίς καρδιολόγο και πάλι στο Νοσοκομείο Αγρινίου

voula3H ντροπή και η ανικανότητα συνεχίζεται καθώς και πάλι δεν λειτουργεί η καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου.
Ή ιστορία επαναλαμβάνεται για ακόμη μια φορά στο νοσοκομείο Αγρινίου, με την καρδιολογική κλινική να μένει και πάλι χωρίς εφημερεύοντα γιατρό για σήμερα 29 και αύριο 30 Δεκεμβρίου. Δύο από τα περιστατικά που νοσηλεύονταν στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου διακομίστηκαν στο Μεσολόγγι, οκτώ στην Γενική Κλινική Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου ενώ σε έναν ασθενή δόθηκε εξιτήριο.
Να θυμίσουμε ότι έχει πλέον οριστικοποιηθεί η παραίτηση του καρδιολόγου του νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Συρογιαννίδη, ο οποίος κάλυπτε αρκετές εφημερίες στην καρδιολογική του νοσοκομείου Αγρινίου. Ο κ. Συρογιαννίδης κάνει αυτές τις μέρες τις τελευταίες του εφημερίες. Στο νοσοκομείο Αγρινίου μένουν πια δύο καρδιολόγοι, με τη σύμβαση του ενός εκ των δύο, όμως, να λήγει στο προσεχές διάστημα και να είναι ακόμη άγνωστο αν η σύμβασή του θα ανανεωθεί ή κι αν ακόμη ο ίδιος θα θέλει να συνεχίσει να εργάζεται στο νοσοκομείο.
Το μεγαλύτερο ζήτημα αυτή τη στιγμή δεν είναι το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά δεν γίνονται εισαγωγές στην καρδιολογική κλινική του Αγρινίου, αλλά το ότι δεν υπάρχει καρδιολόγος και για τα εσωτερικά περιστατικά του νοσοκομείου, για τους ασθενείς δηλαδή της ΜΕΘ και άλλων τμημάτων που χρήζουν καρδιολογικής επίβλεψης.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. pol

    Στο ευρύ και στενό Ελληνικό Δημόσιο ακολουθούν τα πρότυπα της φαυλότητας με τα χαρακτηριστικά νεποτισμού, αναξιοκρατίας, αδιαφάνειας, διαφθοράς και θεσμοθετημένης ατιμωρησίας που τους δίδαξε η κρατική νομενκλατούρα.
    Ο αποκλεισμός όμως του πιο δημιουργικού τμήματος της κοινωνίας δεν προσβάλλει μόνο την δικαιοσύνη και την αξιοκρατία σε ατομικό επίπεδο, πλήττει κυρίως την ενότητα της κοινωνίας και την αποτελεσματικότητα της οικονομίας σε εθνικό επίπεδο. Ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.