Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Χωρίς νερό εδώ και πέντε μέρες το Ρίβιο και ο Άγιος Στέφανος

Χωρίς νερό εδώ και πέντε μέρες το Ρίβιο και ο Άγιος Στέφανος

AGIOS STEFANOSΧωρίς νερό παραμένουν εδώ και 5 μέρες το Ρίβιο και ο Άγιος Στέφανος (Παπαδάτου Δήμος Ξηρομέρου) καθώς έχει σπάσει μια πομώνα ύδρευσης χωρίς μέχρι σήμερα η βλάβη να έχει αποκατασταθεί.
Οι κάτοικοι αναγκάζονται να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό, καθώς οι βρύσες έχουν στερέψει και μαζεύουν βρόχινο νερό για τη κουζίνα του σπιτιού, αλλά και για να κάνουν μπάνιο, χρονιάρες μέρες!
Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που  έστειλε στην ιστοσελίδα xiromeronews  κάτοικος του Αγίου Στεφάνου: «Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! είμαι κάτοικος Αγίου Στεφάνου Ξηρομέρου, εδώ και πέντε ημέρες είμαστε χωρίς νερό!!! Δεν ξέρω αν μπορούν να καταλάβουν όλοι αυτοί που έχουν εκλεγεί το πρόβλημα που έχουμε τόσες ημέρες , σε μια περίοδο εορτών. Κοινοποιήστε κάτι στη σελίδα του Δήμου, μήπως ενδιαφερθούν και κάνουν κάτι…η κατάσταση είναι απελπιστική… ευχαριστώ πολύ!!!»

Επιτακτική είναι η ανάγκη για την άμεση κινητοποίηση των υπευθύνων του Δήμου Ξηρομέρου για την επισκευή της βλάβης της πομώνας γιατί οι Κάτοικοι αυτές τις άγιες μέρες, δεν έχουν καθόλου νερό, ούτε για να κάνουν μπάνιο… αφού στα σπίτια τους δεν έχουν σταγόνα.

xiromeronews

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.