Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020

Χώρος για φορτοεκφόρτωση για να παρκάρουν μηχανάκια;


Χώρος για φορτοεκφόρτωση για να παρκάρουν μηχανάκια;

Μια ιστορία κυκλοφοριακής ρύθμισης χωρίς λογική, υπάρχει σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα στη συμβολή Αναστασιάδη με Βότση αριστερά, υπάρχει ένα κατάστημα το οποίο διαθέτει όλα τα χαρτιά πως ο χώρος που θα ήταν πάρκινγκ είναι χώρος φορτοεκφόρτωσης. Μάλιστα υπάρχει και η σχετική πινακίδα όπως μπορεί να δει κανείς και στη φωτογραφία. Κι όμως κάτω στο έδαφος έχει γίνει μια διαγράμμιση για δίκυκλα και εκεί παρκάρουν κανονικά και με…το νόμο μηχανάκια και μηχανές όλων των ειδών! Παρά την σαφή σήμανση που….βγάζει μάτι!
Ο επαγγελματίας μας είπε ότι για τη δουλειά του έχει μεγάλη σημασία η στάση του αυτοκινήτου για τις προμήθειές του αλλά και γενικώς για τις μεταφορές που πρέπει να γίνουν λέγοντάς μας ότι «αυτό είναι το 80% της δουλειάς». Παράλληλα, να σημειωθεί ότι, το σημείο στη στροφή αριστερά που έχει απαγορευτική διαγράμμιση στο έδαφος είναι μονίμως κατειλημμένο από κάθε είδους τροχοφόρο, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να δουλεύει περίκλειστος από μια παράνοια ή να πρέπει να μαλώνει με τον κάθε…πολίτη που επιθυμεί να παρκάρει πάνω σε μια από τις πιο επικίνδυνες στροφές της πόλης. Γενικά η συγκεκριμένη διασταύρωση έχει κι άλλα θέματα όπως το stop που δεν φαίνεται από την Αναστασιάδη γιατί το δεξί είναι μέσα στις φυλλωσιές(με αποτέλεσμα αυτοκίνητα και μηχανάκια να έχουν καταλήξει στο…απέναντι γωνιακό φαρμακείο)αλλά και η ουρά, στις ώρες αιχμής, που κάνουν τα ταξί για να πιάσουν την πιάτσα, με αποτέλεσμα ανάμεσα στη 1 και στις 2 να υπάρχει σοβαρό θέμα.
Το αξιοσημείωτο, δε, είναι πως πρόσφατα άνθρωποι του δήμου πήγαν στον επαγγελματία, είδαν τα χαρτιά του και τη σήμανση, διαπίστωσαν ότι έχει δίκιο, αλλά έκτοτε δεν έχει νέα τους…

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.