Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

“Χώρο ψυχαγωγίας & πολιτισμού” αποτελεί πλέον το ίδρυμα Τάσου Μηλιώνη

“Χώρο ψυχαγωγίας & πολιτισμού” αποτελεί πλέον το ίδρυμα Τάσου Μηλιώνη

Ανακοίνωση του ιδρύματος Τάσου Μηλιώνη:

2
Στα πλαίσια του νέου ρόλου που θέλει να διαδραματίσει το Δ.Σ. του ιδρύματος “ΤΑΣΟΥ ΜΗΛΙΩΝΗ”, πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό κλίμα την Τετάρτη 10/6/15 & ώρα 7-9 μ.μ. η πρώτη ανοιχτή συνάντηση ψυχαγωγίας του κοινού.
Στη συνάντηση αυτή (κυριάρχησε ο γυναικείος πληθυσμός) συζητήθηκαν και ανταλλάχτηκαν απόψεις μεταξύ των παρευρισκομένων πάνω σε διάφορα θέματα, όπως π.χ. προγραμματισμός ομιλιών, διαλέξεων, εκδρομών & γενικά κάθε εκδήλωση του ιδρύματος που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από αυτό στο μέλλον & θα στοχεύει στην ψυχαγωγία & στην δημιουργία πολιτιστικής κουλτούρας & υποδομής, στην ενεργή & συνειδητή συμμετοχή των πολιτών & ιδιαίτερα των νέων στην πολιτιστική ζωή της Δ.Κ.Αγ. Κων/νου Δήμου Αγρινίου.
Ο πρόεδρος του ιδρύματος κ. Ανδρέας Ψωμιάδης, ως οικοδεσπότης & εκ μέρους του Δ.Σ., υποδέχθηκε κάθε πολίτη (γυναίκα ή άνδρα ) που προσήλθε στη συνάντηση, με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, ένδειξη όπως είπε της βαθιάς αγάπης & εκτίμησης που τρέφει το ίδρυμα γι’ αυτούς.
Κλείνοντας την συζήτηση στο τέλος της συνάντησης ο κ. πρόεδρος, αφού τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει η συμμετοχή όλων των πολιτών στην έπίτευξη των νέων στόχων του ιδρύματος, ευχαρίστησε τον καθένα ξεχωριστά, λέγοντας ότι το ίδρυμα , θα παραμένει ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ (ΤΕΤΑΡΤΗ, ΩΡΑ 7-9μ.μ.)ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.
Γι’ αυτό καλεί κάθε πολίτη, να προσέρχεται την παραπάνω ημέρα & ώρα στα γραφεία του ιδρύματος, για να κάνουνε πράξη όλοι μαζί τα οράματα του αείμνηστου ιδρυτή του ΤΑΣΟΥΜΗΛΙΩΝΗ, προσφέροντας στους συνανθρώπους μας, χαρά & αγάπη.
Στην συνάντηση, προσφέρθηκαν στους παρευρισκομένους, καφές & εδέσματα.

unnamed

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.