Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Ψέκασαν με φυτοφάρμακα το Νεκροταφείο Αετού

Ψέκασαν με φυτοφάρμακα το Νεκροταφείο Αετού

fytofarmakoΣε ψεκασμό με φυτοφάρμακα (τί είδους άραγε;) του εδάφους για να καταστρέψουν τα χόρτα στο Κοιμητήριο του Αετού, προχώρησε ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας σε μια ακατανόητη και αμφιβόλου νομιμότητας ενέργεια που έχει ξεσηκώσει πλήθος παραπόνων από τους κατοίκους.
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν, ότι ράντισαν για την καταστροφή των χόρτων μέσα στο νεκροταφείο δημιουργώντας έτσι κινδύνους για τη δημόσια υγεία.
Προκαλεί εύλογες ανησυχίες τόσο για την τωρινή όσο και τη μελλοντική επίπτωση των φυτοφαρμάκων στην υγεία των κατοίκων και γίνεται ακόμη σοβαρότερο καθώς στο κοιμητήριο μπαινοβγαίνει κόσμος κάτι που από μόνο του θα έπρεπε να καθιστά απαγορευτική κάθε σκέψη για ψεκασμό με φυτοφάρμακα.
Αντί να αποψηλώνουν τα χόρτα, τα καταστρέφουν με τα φυτοφάρμακα και βάζουν και σε περιπέτειες την υγεία και τη ζωή των κατοίκων.
Να τονίσουμε ότι και μετά το ράντισμα, τα χόρτα εξακολουθούν να ξεπερνούν το 1 μέτρο ενώ στις εισόδους με ένα χαρτόνι έγραψαν με τρόπο ερασιτεχνικό «Προσοχή Φυτοφάρμακο», όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες….

/xiromeronews.blogspot.gr

fytofarmako

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.