Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Ψήφισμα εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου για Κυριακόπουλο

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥΣτα μέσα ενημέρωσης κοινοποιήθηκε το ακόλουθο Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Στην πρόσφατη συνάντηση του Αν. Διοικητή με την Διοίκηση και τις Προϊσταμένες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ο κος Κυριακόπουλος φέρθηκε απαξιωτικά στήν Υποδ/ντρια της Ν.Υ. Α΄ Νοσηλευτικού τομέα. Αυτό συνέβη γιατί η συνάδελφος ζήτησε το αυτονόητο, δηλαδή την ύπαρξη έγγραφων εντολών ειδικά για θέματα τα οποία αφορούν σημαντικά ζητήματα όπως το ωράριο εργασίας της Υπηρεσίας.
Ο εν λόγω κύριος , κατόπιν του ευλόγου αιτήματος της συναδέλφου ,απαίτησε σε έντονο ύφος την απομάκρυνση της λέγοντάς της «βγές έξω …, φύγε , αφού εγώ σε κάλεσα εγώ σε διώχνω»
Ως Γενική Συνέλευση:
-Καταδικάζουμε την συμπεριφορά του
– Του θυμίζουμε ότι δεν είμαστε στο τσιφλίκι του ,όπως ίσως νομίζει, και ότι υπάρχουν κανόνες στη Δημόσια διοίκηση, ανεξάρτητα αν ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω αυτών.
-Τέλος ,για πολλοστή φορά, ζητάμε από τους αρμοδίους το αυτονόητο δηλ. την απομάκρυνση του ,αλλιώς έχουν μερίδιο ευθύνης στα προβλήματα που δημιουργεί.

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.