Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Ψηφίστε Αγρίνιο!

Ψηφίστε Αγρίνιο!

Το «Ι LOVE GR» είναι η νέα μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΙ. Γεμάτη Ελλάδα! Γεμάτη τοπία! Γεμάτη πρόσωπα! Γεμάτη αναμνήσεις! Γεμάτη από το σήμερα της χώρας που αγαπάμε, και ψηφίζουμε!
Μια πρωτότυπη, σπονδυλωτή, τηλεοπτική παραγωγή που θα αναδείξει, με την δική σας συμμετοχή, την ομορφότερη περιοχή της χώρας μας! Κάθε εκπομπή διαμορφώνεται σύμφωνα με τις δικές σας επιλογές, τα αγαπημένα μέρη που ψηφίσατε.
Ακόμη μας ταξιδεύει σε γνωστές αλλά και άγνωστες περιοχές της χώρας μας και μας αποκαλύπτει τις πιο καλά κρυμμένες ομορφιές της και τους μοναδικούς ανθρώπους της.
Όλα τα παραπάνω φθάνουν στη μικρή οθόνη μέσα από 4 συναρπαστικές φάσεις: Από τις 100 προτιμήσεις του κοινού, τις 100 πρώτες περιοχές, ψηφίζουμε, επιλέγουμε και αναδεικνύουμε 40 περιοχές που θα περάσουν από ένα κρας-τεστ εθνικών διαστάσεων! Έτσι, θα προκύψει το top-10, που θα «συναγωνιστεί» για το ωραιότερο μέρος της Ελλάδας, σε έναν πανηγυρικό, μεγάλο τελικό!
I LOVE GRΈνας τόπος. Χιλιάδες μέρη. Ένα, δικό σου! Το αγαπημένο σου.Αυτή τη χρονιά, ψηφίζουμε με την καρδιά μας

Το ταξίδι στα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας που εσείς ψηφίσατε συνεχίζεται…! Η ένατη εκπομπή του I LOVE GR είναι γεγονός και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ανάδειξη του ωραιότερου μέρους της Ελλάδας.

Αυτή την εβδομάδα Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Δελφοί, Μέτσοβο, Κόρινθος, Όλυμπος, Τήνος, Αθήνα, Νάξος και Κεφαλονιά διαγωνίζονται σε ομορφιά συναγωνίζονται στις εντυπώσεις και προσπαθούν να κερδίσουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας !Δώστε στον αγαπημένο σας προορισμό την θέση που του αξίζει!

Η δικιά σας ψήφος είναι εκείνη που καθορίζει το αποτέλεσμα! Ψηφίστε λοιπόν και αναδείξτε το ωραιότερο μέρος της Ελλάδας.
Στείλτε το Αγρίνιο στην πρώτη 4άδα για να περάσει στο β γύρο, δηλαδή στις πρώτες περιοχές.
Πώς;
Απλά ψηφίζοντας κάνοντας κλικ εδώ
:http://www.ilovegr.gr/destination/257/agrinio
Η τηλεοπτική εκπομπή μεταδίδεται αύριο, στις 7 το απόγευμα!
Υ.Γ.
Αυτή τη στιγμή το Αγρίνιο είναι στην 7η θέση. Ας το “σπρώξουμε” λιγάκι έως την 4η τουλάχιστον!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.