Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Στις εκλογές 2015 ψηφίστε… RESET

Στις εκλογές 2015 ψηφίστε… RESET

epi-resetΕίστε υποψήφιος εκλογών;Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό και κερδίστε ψήφους. Εμπιστευθείτε την RESET. Ψηφίστε RESET.

Λίγα λόγια για την εταιρία RESET: 

Στην RESET διανύουμε σχεδόν 10 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στον χώρο της διαφήμισης, της επικοινωνίας και των γραφικών τεχνών.

Την RESET πλαισιώνει μια ομάδα ταλαντούχων και δημιουργικών επαγγελματιών του χώρου, που εξελίσσεται και προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής.
Καινοτομία και Δημιουργικότητα: Στην RESET, η ιδέα γίνεται πράξη!
Η μεγάλη μας εμπειρία στον χώρο της διαφήμισης, μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε και στη νέα εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου 2015. Υπάρχουν στο ενεργητικό μας πολλά παραδείγματα υποψηφίων που μας εμπιστεύθηκαν και πλέον βρίσκονται σε καίριες, μαχητικές θέσεις και υπηρετούν την πολιτική.

RESET ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
Το φάσμα υπηρεσιών που προσφέρουμε,
καλύπτει και την πιο απαιτητική προεκλογική προβολή:
–  Σχεδιασμός και εκτύπωση ΚΑΡΤΑΣ και ΕΝΤΥΠΟΥ με δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης.
–  SMS Marketing (Η υπηρεσία επιτρέπει στους υποψηφίους να επικοινωνούν άμεσα με τους ψηφοφόρους και να τους ενημερώνουν για τις δραστηριότητες, το έργο τους και το προεκλογικό τους πρόγραμμα μέσω μαζικής αποστολής sms μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα).
–  Διαθέτουμε μεγάλη βάση δεδομένων κινητών τηλεφώνων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και Ετεροδημοτών (για την υπηρεσία SMS Marketing).
–  E-MAIL Marketing (Στείλτε μαζικά e-mail και επικοινωνήστε με τους ψηφοφόρους)
–  Διανομή εντύπων door to door (Εποπτεύουμε την όλη διαδικασία σε πραγματικό χρόνο, προκειμένου να σας παρέχουμε αναφορά – report με την ποσότητα φυλλαδίων που διανεμήθηκαν και τα σημεία διανομής)
–  Διαχείριση Social Media (Οι στρατηγικές που εφαρμόζουμε θα σας δώσουν ώθηση και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης)
–  Πολιτικός Σχεδιασμός – SPEECHWRITER (Σύνταξη δελτίων Τύπου και προώθηση σε όλα τα ΜΜΕ)
Η καλύτερη ανταμοιβή μας, είναι η αναγνώρισή σας…. Ευχαριστούμε πολύ.
Με εκτίμηση,

Αγραφιώτης Αριστείδης
κ.: 6940 980 831

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ – ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
E.O. Aγρινίου – Αντιρρίου 43 (δίπλα στην Eurobank), Τ.: 2641 301 103, K.: 6940 980 831
www.resetmedia.gr / info@resetmedia.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Οτι να ναι

    “- Διαθέτουμε μεγάλη βάση δεδομένων κινητών τηλεφώνων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και Ετεροδημοτών (για την υπηρεσία SMS Marketing).”

    Θες να μας πεις που βρήκες τα νούμερα των κινητών όλου του νομού;
    Επειδή λαμβάνω συνεχώς sms από υποψήφιους βουλευτές αλλά δεν θυμάμαι να έχω δώσει σε εσένα αλλά και ούτε σε συνάδελφό σου το νούμερο μου και την άδεια για κάτι τέτοιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.