Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Όλα έτοιμα για την ίδρυση των εθελοντικών πυροσβεστικών σταθμών

σε Γαβαλού και Παραβόλαwcleuujrot51a383a696fbb

Ρυθμίστηκε και η τελευταία εκκρεμότητα και πλέον ένα αίτημα των τοπικών αρχών αλλά και των πολιτών του Δήμου Αγρινίου, ικανοποιείται μετά την απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων να ιδρύσουν δύο Εθελοντικούς Πυροσβεστικούς Σταθμούς σε Παραβόλα και Γαβαλού.
Ειδικότερα μετά το «πράσινο φως» που είχαν δώσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Εσωτερικών ήρθε η σειρά του υπουργείου Οικονομικών, στο οποίο υπεγράφησαν σήμερα τα τελικά έγγραφα για την ίδρυση των δύο Εθελοντικών Πυροσβεστικών Σταθμών Β’ Τάξης σε Γαβαλού και Παραβόλα του δήμου Αγρινίου .
Για τη σημαντική αυτή εξέλιξη ενημερώθηκε αμέσως ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραγκούνης ο οποίος είχε πραγματοποιήσει αρκετές συναντήσεις με τους πολιτικούς παράγοντες των συναρμόδιων υπουργείων προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες της ίδρυσης των Πυροσβεστικών Σταθμών που θα συμβάλλουν στην καταστολή και στην πρόσληψη των πυρκαγιών στην Αιτωλοακαρνανία.
Θυμίζουμε πως ήδη από το Πυροσβεστικό Σώμα έχουν παραδοθεί στο δήμο Αγρινίου τρία οχήματα για τους δύο αυτούς εθελοντικούς σταθμούς τα οποία προς το παρόν και μέχρι τη λειτουργία τους έχουν παραχωρηθεί στην Πυροσβεστική Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.