Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Όλα τα χε η Μαριωρή, ο φερεντζές της έλειπε..

Όλα τα χε η Μαριωρή, ο φερεντζές της έλειπε..
Αναφερόμαστε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, το οποίο είναι στην έδρα του Δήμου Παρακαμπυλίων στο χωρίο Άγιος Βλάσης. Μερικοί Δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες από τα «κάτω δημοτικά διαμερίσματα” έθεσαν το θέμα σε συζήτηση.Συγκεκριμένα ζητήσανε να πάει το ΚΕΠ στο χωριό Ποταμούλα.Προέβαλλαν ως επιχείρήμα ότι “η πλειονότητα των κατοίκων του μικρού αυτού δημου ζεί στα κάτω δημοτικά διαμερίσματα”Προφανώς όλοι αυτοί κρίναν ότι έχουν λυθεί όλα τα άλλα ζητήματα του Δήμου τους ( τουριστική ανάπτυξη-εργα-άρση απαγόρευσης ανοικοδόμησης, κ.α.) και πρέπει τώρα να λύσουν το μεγάλο ζήτημα, που είναι η «ταλαιπωρία» να πάνε στο ΚΕΠ Αγίου Βλασίου να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους.
Το Θέμα αυτό συζητήθηκε την Πέμπτη 17 Απριλίου.Εκεί υπήρχε αρκετή ένταση, καθώς όλοι σχεδόν οι κάτοικοι των χωριών που δεν επιθυμούσαν την μεταφορά του ΚΕΠ επειδή οι αποστάσεις μετά θα γίνονταν μεγαλύτερες για αυτούς, διαμαρτυρήθηκαν έντονα.Και ο δήμαρχος κ.Παπαθανασίου, αποφεύγοντας να πάρει θέση ανέβαλλε τη συζήτηση, λέγοντας εν ολίγοις ότι δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με τον νέο Καποδίστρια κτλ.

Εκείνο όμως που μπορούμε να σας πούμε, είναι ότι τον τελευταίο λόγο τον έχει το Υπουργείο Εσωτερικών.Το οποίο μάλλον έχει πολλά σημαντικά ζητήματα αυτό τον καιρό να ασχοληθεί άρα μάλλον δύσκολο βλέπουμε να εξετάσει ένα αίτημα κάποιων πολιτών, οι οποίοι θυμήθηκαν ξανά να αλλάξει έδρα το ΚΕΠ ενός δήμου.
Το σχόλιο μας: “Όλα τα χε η Μαριωρή, ο φερεντζές της έλειπε..”Ας κοιτάμε πιο ουσιώδη ζητήματα για να τραβάει ένας τόπος μπροστά και ας αφήσουμε στο παρελθόν τις μονομαχίες για κρατικές υπηρεσίες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.