Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και (ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ) όλα τα ίδια μένουν……

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και (ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ) όλα τα ίδια μένουν……

Πριν περίπου από ένα χρόνο ήμασταν στη δυσάρεστη θέση να προβούμε σε δημοσίευση για τη μη ίδρυση του 4ου τμήματος . Σχεδόν 12 μήνες μετά, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το τμημα ”Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων”, η δημιουργία του οποίου είχε προαναγγελθεί ήδη από το περασμένο καλοκαίρι από το ΣΑΠΕ, δε θα λειτουργήσει στην πόλη μας για το νέο ακαδημαϊκό έτος, αφού δεν περιλαμβάνεται στο μηχανογραφικό δελτίο.
Εμείς για ακόμη μια φορά αναμένουμε τις δακρύβρεχτες δηλώσεις της αντιπολίτευσης και τη σιωπή των κυβερνητικών. Βέβαια και οι δύο πλευρές έχοντας άριστες ικανότητες υποκριτικής μπορούν να παίξουν άψογα και τους δύο ρόλους, ανάλογα με την πολιτική θέση που έχει κάθε φορά το κόμμα που εκπροσωπούν… Να θυμηθούμε τι γινόταν πριν το 2004 και τι γίνεται τώρα; Ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί θα διαπιστώσουμε και από τις δύο πλευρές έλλειψη σταθερότητας επί των πολιτικών τους θέσεων! Τελικά κύριοι αποφασίστε τι θέλετε : Nα υπηρετείτε την κομματική σας ταυτότητα ή το λαό της Αιτωλοακαρνανίας που σας έδωσε ”εξουσία”;
Να αναφέρουμε ότι στο Μεσολόγγι θα λειτουργήσει το νέο τμήμα αυτοματισμού, αφού περιλαμβάνεται στα μηχανογραφικά δελτία. Σαφώς και πρόκειται για μια θετική εξέλιξη στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τόσο για την Ιερά Πόλη όσο και για όλο το νομό μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.