Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Γιώργο Βαρεμένο

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Γιώργο Βαρεμένο

Όπως είναι γνωστό, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία είναι ο Γιώργος Βαρεμένος. Ο γνωστός δημοσιογράφος πολιτεύεται στον τόπο του φιλοδοξώντας να προσφέρει από το μετερίζι του κοινοβουλίου στους συμπατριώτες του.  Σας παρουσιάζουμε κάποιες πτυχές της πορείας του:

Ο Γιώργος Βαρεμένος γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1953 από αγροτική οικογένεια. Από μικρός δραστηριοποιήθηκε στο κίνημα κατά της χούντας και το 1974 αναδείχθηκε ο πρώτος μεταδιδακτορικός πρόεδρος των Αιτωλοακαρνάνων φοιτητών, ενώ ήταν μέλος της ΚΚΕ παίρνοντας μέρος στην ίδρυση των οργανώσεων του στο νομό. Παρέμεινε ως το 1990 οπότε εντάχθηκε στο Συνασπισμό.

Το 1976 ήταν μέλος της αρχισυνταξίας του «Οδηγητή», ενώ μετά το στρατιωτικό, εργάστηκε για 6 χρόνια ως πολιτικός συντάκτης του «Ριζοσπάστη» και ακολούθως στην εφημερίδα «Πρώτη» ως αρχισυντάκτης.

Ως επαγγελματίας δημοσιογράφος εργάστηκε επίσης σε εφημερίδες όπως «Αναγνώστης», «Απογευματινή», (με προσωπική χιουμοριστική στήλη) και περιοδικά μεταξύ των οποίων τα Επίκαιρα και επίσης στα ραδιόφωνα «Δίαυλος 10», «Κανάλι 1», ΑΝΤ1 Radio και Real FM.

Στην τηλεόραση εργάσθηκε ως πολιτικός συντάκτης και παρουσιαστής εκπομπών στα κανάλια ΑΝΤ1, STAR και ALTER.

Έχει συνοδέψει αρχηγούς κρατών, πρωθυπουργούς και αρχηγούς κομμάτων στο εξωτερικό ως μέλος δημοσιογραφικών αποστολών, ενώ από μόνος του έχει ταξιδέψει σε 70 περίπου χώρες στον πλανήτη, αναζητώντας ίχνη παλαιών πολιτισμών και ισορροπία στην άγρια φύση.

Το 2009 ήταν υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών παίρνοντας 9300 σταυρούς, ενώ ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στην Αττική και περιφερειακός σύμβουλος.Στη διάρκεια της διαδρομής του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν ταυτισμένος με την Αιτωλοακαρνανία τα αιτήματα των κατοίκων της οποίας φιλοδοξεί να προβάλει, τασσόμενος στο πλευρό τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    παπαγαλακι του κουρη,,,αντενα σταρ αλφα27 χρονια…και τωρα τα λεει τσοντοκαναλα…..

  2. Ανώνυμος

    ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ !! CHRISTOS

  3. Δημήτρης

    Μεγάλη προσωπικότητα!!!!!!Εδώ ο κόσμος χάνεται και εμείς ασχολούμαστε με τον ΒΑΡΕΜΕΝΟ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.