Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Όπως είναι επιπλωμένο…

berlousconi

Αυτό το σπιτάκι του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία πωλείται για 500 εκατομμύρια ευρώ και το θέλουν κάτι φτωχοί Ρώσοι κι Άραβες.
Δυο παρατηρήσεις: Πρώτον ότι τόσα λεφτά δίνει η Ε.Ε. για το ζήτημα των προσφύγων σε μια χώρα που έχει βαρέσει μπιέλα.Εκεί όπου λέγεται ότι μπορεί να μπουν και 2 εκατομμύρια άνθρωποι αν το θελήσει η Τουρκία και να χαρακτηριστούν όλοι πρόσφυγες σε τρεις μέρες συγκρούσεων ή αληθινής ανθρωπιστικής κρίσης. Είναι το είδος της υποκρισίας που δικαιώνει ακόμα και τον πιο ξεχασμένο από την Ιστορία Μαοϊκό. Διότι τι να πεις για τον κλεμμένο πλούτο που θα μπορούσε να βοηθήσει έτσι κι αλλιώς να μην υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν πρόσφυγες στη Συρία ή να θέλουν οι Πακιστανοί να πάνε για δουλειά ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει δουλειά.
Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι ο πιο χυδαίος πλούτος δεν κακοχαρακτηρίζεται από τους λαλίστατους στην Ελλάδα. Ούτε το “ρωσικό κόμμα” λέει κουβέντα ούτε οι αντιιμπεριαλιστές αποδίδουν στους Άραβες τα κρίματά τους. Ένας Άραβας προχτές βρέθηκε σε παραλία στη Γαλλική Ριβιέρα και απαιτούσε να εκκενωθεί μια παραλία για να κάνει μπάνιο!
Αυτό στα σοβαρά. Στα αστεία τώρα έχω να κάνω μια καταγγελία: Ρε αλήτες Ρώσοι και Άραβες ολιγάρχες 500 μύρια για ένα κωλόσπιτο έχετε ρε,10-20 δις για να έχουμε περηφάνια και ανεξαρτησία δεν έχετε ρε ανάδελφοι να μας δώκετε; ΄
Να τα πάρουμε τώρα, να περάσουμε 3-4 μήνες,να μην πέσουμε στην ανάγκη των ασπρουλιάρηδων των Ευρωπαίων;
Ντροπή ρε,από το Θεό κι από το Λαό να το βρείτε…

 

Γ.Συμψηρής

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Μαίρη Τ.

    Μπορεί και να περίμεναν το κόμμα του Λαφαζάνη να τα δώσουν!!! Πού να ξέρουμε;;; Ρώσοι είναι αυτοί!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.