Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

“Όχι στο φασισμό” είπε και το Αγρίνιο

“Όχι στο φασισμό” είπε και το Αγρίνιο

DSCN5939

DSCN5941

Όπως σε πολλά μέρη της Ελλάδας έτσι και στο Αγρίνιο έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα στην κεντρική πλατεία αντιφασιστική συγκέντρωση. Το κύμα διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα απέναντι στην Χρυσή Αυγή διογκώνεται μετά τη δολοφονία από μέλος της του 34χρονου Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη. Στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου βρέθηκαν πολλοί συμπολίτες μας που διατράνωσαν τις αντιφασιστικές τους πεποιθήσεις, διαβάστηκαν δύο ανακοινώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (μέλος της ήταν ο αδικοχαμένος νέος) ενώ αναρτήθηκαν και πανό με αντιφασιστικά μηνύματα.

Σημειωτέον εξάλλου πως ο δήμαρχος Αγρινίου Π.Μοσχολιός δήλωσε, μεταξύ άλλων,  πως ” η αυτονόητη καταδίκη της εγκληματικής αυτής ενέργειας δεν είναι πλέον αρκετή. Απαιτείται η λαϊκή συσπείρωση και η συγκρότηση ενός δημοκρατικού μετώπου, που θα σταθεί ανάχωμα και θα αποτρέψει ανάλογες φασιστικές και εγκληματικές πρακτικές, απομονώνοντας το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής».

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. DHMHTRHS

    Η ΚΟΜΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΩΝ………….ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ gay ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΕΚΑΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΠΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.