Το IBHA Gastrobar ανοίγει τις πόρτες του και σερβίρει…μία διαφορετική κουλτούρα…
Το όνειρο ενός καταξιωμένου σεφ και μιας δημιουργικής και ευγενικής οινολόγου γίνεται πραγματικότητα αυτή την Παρασκευή 11/12 στο Αγρίνιο επί της οδού Ζέρβα 6.
Το πολυαναμενόμενο bar restaurant IBHA ανοίγει επίσημα και μας καλωσορίζει αυτή την Παρασκευή με ένα opening party με καλεσμένο για πρώτη φορά στο Αγρίνιο, τον διεθνούςφήμης Dj Αλέξανδρο Χριστόπουλο ( www.alexandroschristopoulos.com )
Ο σεφ Παναγιώτης Μπάτσος και η οινολόγος (sommelier) Αριάνα Μάντζιου έχουν παντρέψει επιτυχημένα και με πλήρη αρμονία την φιλοσοφία του fine dining σε συνδυασμό με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, ξεχωριστών κοκτέιλ και ποτών σε έναν χώρο που σίγουρα θα αποτελέσει ευχάριστο στέκι και νέο trend από εδώ και στο εξής.
Ο χώρος του IBHA gastrobar, συνδυάζοντας την βιομηχανική αισθητική με την pop
κουλτούρα κι ακολουθώντας τις τελευταίες urbanethnicτάσεις που επιμελήθηκε η τεχνική εταιρία Π.Καψάλης & Συνεργάτες, φιλοδοξεί να είναι το νέο hot spot στο κέντρο της πόλης και να μας χαρίζει όμορφα διαλείμματα από την καθημερινότητα.
Η κουζίνα , την οποία έχει αναλάβει ο σεφ Παναγιώτης Μπάτσος και θυμίζει τον κύβο του Ρούμπικ, θα προσφέρει γευστικές απολαύσεις που θα εξιτάρουν τους ουρανίσκους, καθώς τα υλικά έχουν επιλεχθεί με πολλή προσοχή και με ιδιαίτερη έμφαση στους τοπικούς μας παραγωγούς.
Η μόνη αποκάλυψη που έχει κάνει ο σεφ μέχρι στιγμής, είναι ότι κατά την επιλογή του μοσχαρίσιου κρέατος προτίμησε το βιολογικό.
Τα υπόλοιπα ,θα τα γευτούμε από κοντά …
Η σεφ…της κάβας Αριάνα Μάντζιου ,με εφόδια τις γνώσεις της και την εμπειρία της στην οινολογία και στην γευσιγνωσία έχει επιλέξει τα καλύτερα για το IBHA.Η λίστα των κρασιών περιλαμβάνει τις καλύτερες ετικέτες από αναγνωρισμένα κτήματα και με ποικιλίες κρασιών οι οποίες θα συνοδεύουν αρμονικά τα πιάτα. Όμως η Αριάνα θέλησε κάτι παραπάνω…
Από handpicked ποικιλίες σταφυλιών μας παρουσιάζει και το δικό της κρασί που έχει
δημιουργήσει αποκλειστικά για το IBHA Gastrobar και μας προτρέπει να το δοκιμάσουμε .Με την δημιουργικότητα που την διακρίνει όμως δεν σταματάει ούτε εκεί.
Τα signature cocktails θα γίνονται σε συνεργασία με τον Νίκο Στρογγύλη που έρχεται να εγκατασταθεί στο Αγρίνιο για να αναλάβει το μπαρ του IBHA.
Η εμπειρία του στα καλύτερα αθηναϊκά cocktail bars, θα κάνει ακόμη και εκείνους που δεν πίνουν, να δοκιμάσουν…
Κι επειδή όπως λένε τρώγοντας έρχεται η όρεξη καλύτερα να γνωρίσουμε από κοντά το IBHA Gastrobar ξεκινώντας από το opening party του την Παρασκευή 11/12 με Special guest Dj τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.